Diabetessjuksköterska (vik) Diabetes och Endokrinmott Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som diabetessjuksköterska på Diabetes-endokrinmottagningen ingår att ha egen patientmottagning, telefonrådgivning samt konsultverksamhet på Falu lasarett.
Det aktuella vikariatet är 50% diabetes-endokrinmottagning med möjlighet till rotation 50% mot vårdavdelning på medicinkliniken. Detta sker i dialog med närmsta chef.
Individuell inskolning

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska med minst 7,5hp diabetes eller motsvarande.
Förmåga att kunna arbeta självständigt men också i team.
Du bör ha lätt att kommunicera och vara flexibel.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.