Sjuksköterska på Ögonmottagningen i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Se hit!
Vi behöver ytterligare en ny medarbetare till Ögonmottagningen i Falun. Vi är ett gäng positivt lagda arbetskamrater som önskar just Dig här hos oss!

Vi har ett nära samarbete med ögonoperationsenheten, möjlighet till rotation mot ögonoperation finns. '
Ögonsjukvården i Dalarna består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar i Borlänge, Ludvika, Avesta och Mora. Vi köper en vårdplats på öronkliniken. Jourverksamheten är förlagd till örons vårdavdelning 45 kvällar, helger och nätter.
Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 55 000 besök per år.
Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 2800 gråstarrsoperationer, varav 95 procent görs polikliniskt samt 6500 intravitreala injektioner.

Ögonsjukvården är inne i en expansiv fas och det händer mycket! Vi planerar att inrätta en särskild enhet för undersökning och behandling av makulasjukdomar och behöver därför förstärka med fler medarbetare.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning, egen mottagning, telefonrådgivning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ögonmottagning. Vi har ett nära samarbete med övriga ögonmottagningar i länet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård.

Det är meriterande om du är ögonsjuksköterska eller tidigare har arbetat inom ögonsjukvård alternativt sjuksköterska med stort intresse av ögonsjukvård.

Ett positivt förhållningssätt, samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar i vårt arbete, vidare att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt.

Ögonkliniken har som målsättning att samtliga sjuksköterskor inom verksamheten är eller blir vidareutbildade till ögonsjuksköterskor.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.