Socionom till Psykiatriska mottagningen i Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska öppenvården i Avesta ingår i Basenhet Falun - Södra Dalarna och erbjuder psykiatrisk specialistvård till innevånarna i Hedemora och Avesta kommuner. Det övergripande uppdraget innebär bland annat att ge patienter med allvarlig psykisk sjukdom, störning eller funktionshinder den sammansatta utredning, behandling, rehabilitering och stöd de behöver för att nå en god hälsa och en bra livssituation. Bemanningen består av flera olika yrkesgrupper och vi arbetar tvärprofessionellt runt våra patienter. Mottagningen arbetar i olika team utifrån diagnoser. Vi prioriterar att samarbeta med våra vårdgrannar, Kommunen, Primärvården, BUP och Habilitering, Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen med återkommande träffar och möten. Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara samtalsbehandling i huvudsak men även en del traditionella kurativa uppgifter förekommer. Du kommer också att ingå i ett team som gör utredningar. Handledning är en självklarhet..

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen och gärna en steg 1 utbildning i KBT. Du behöver ha en god initiativförmåga, vara flexibel. Du skall kunna samarbeta samtidigt som du kan arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet från vuxenpsykiatri är meriterande liksom steg 1 utbildning .

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under asökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.