Leg Arbetsterapeut, Arbetsterapin Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till tjänst på Geriatrik och rehabiliterings mottagning!

Tjänsten innebär arbete i team på öppenvårds rehab samt minnesmottagning med demensutredningar. Även hem rehab team planeras och kommer att knytas till verksamheten.

Öppenvårdsteamet består av Arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator, läkare och sjuksköterskor. Tjänstgöring på andra kliniker kommer att förekomma.
Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
Vi är en arbetsplats som präglas av positivitet, med ett gott samarbete med andra yrkeskategorier och kliniker.
Samordning mellan kliniker och övriga i vårdkedjan är en viktig del av arbetet. Även handledning och utbildning av övrig personal ingår i arbetsuppgifterna.

Din placering kan anpassas efter den sökandes kompetens och intresseområde.

Delaktighet i Arbetsterapienhetens arbete med ständiga förbättringar och egen kompetens utveckling är en viktig del av verksamheten och uppmuntras ständigt.

Kvalifikationer

Du är legitimerad Arbetsterapeut. Erfarenhet från specialiserad öppen vård är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och förmåga till flexibilitet.

Körkort erfordras.

Rekrytering kan komma att ske under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.