Sjuksköterska/Distriktssköterska, Vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vårdcentral Rättvik har ca 10.500 listade innevånare. Vi bedriver läkarmottagning, Sjukvårdsrådgivning, Distriktssköterskemottagning, vi har specialist sjuksköterskor med egna mottagningar, BVC/MVC, Rehab samt samtalsmottagning.

Arbetsuppgifter

Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska till distriktsläkarmottagningen. I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom bokad/akut mottagning, telefonrådgivning via Tele-Q där du utifrån en medicinsk bedömning av vårdbehovet ger råd och stöd till egenvård och vid behov lotsar till rätt vårdnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska , helst med vidare utbildning i Öppen hälso- och sjukvård. Vana från primärvård är meriterande.
Vi söker dig som är ansvarstagande och vill vara delaktig i att utveckla verksamheten. Du har ett genuint intresse för människor och för personcentrerad vård, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom, god samarbetsförmåga, flexibilitet samt självständighet.

I denna rekrytering tillämpar vi fortlöpande urval.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.