Sjuksköterska vik LARO mottagningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för substitutionsbehandling för de beroendepatienter som ingår i LARO programmet. Mottagningens uppdrag är att erbjuda personer med opioidberoende, läkemedelsassisterad behandling med Metadon eller buprenorfin.

Till arbetsuppgifterna hör kliniska bedömningar, läkemedelsadministrering, hantering, provtagning likväl som motivationsarbete, stödsamtal, uppföljningar och vårdplanering.
Inom mottagningen arbetar vi i team där det finns hög kompetens med representation av flera yrkesgrupper, sjuksköterskor, Läkare och kurator. Teamet har även tillgång till psykolog.

Som sjuksköterska vid LARO mottagningen förväntas du kunna fatta egna beslut likväl som i samarbete med teamet vid mottagningen. Du har ett stort ansvar för att

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård och som har intresse för eller erfarenhet av psykiatri och beroendevård, gärna från LARO-mottagning. Specialistutbildning i psykiatri är meriterande för tjänsten.

Som person är du driven, engagerad och har god arbetsförmåga. Du är flexibel och noggrann i ditt arbetssätt och har förmåga att göra prioriteringar i dina arbetsuppgifter. Du är positiv som person och har god serviceanda mot såväl patienter som medarbetare. Vidare är du trygg och stabil i din yrkesroll och van att arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.

Utdrag ur misstanke-och belastningsregistret kommer att göras vid eventuell tillsättning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.