Biträdande avdchef, kirurgmottagningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter
Just nu satsar vi långsiktigt på att utveckla enheten och förstärker vår verksamhet med en biträdande avdelningschef. Som biträdande avdelningschef är du underställd avdelningschef och har ett arbetsgivarperspektiv i frågor rörande verksamheten. Du har ett nära samarbete med avdelningschefen, vilket innebär att vi tillsammans planerar, organiserar och utvecklar verksamheten genom god kommunikation och medarbetarnas delaktighet. Vi tillsammans stimulerar och stödjer våra medarbetare så att Kirurgmottagningen tillsammans med klinikens övriga verksamheter bedriver ett systematiskt förbättringsarbete och upprätthåller en väl fungerande verksamhet vad gäller patientsäkerhet, vårdkvalitet, kostnadseffektivitet och nytänkande. Du ersätter avdelningschefen vi dennes frånvaro.

Du arbetar verksamhetsnära och leder och fördelar det dagliga arbetet. Du ansvarar för kirurgmottagningens synergiärenden/förbättringsförslag och fördelning och mottagande av elever och studenter.
En del av din arbetstid arbetar du som sjuksköterska där dina arbetsuppgifter består av telefonrådgivning i TeleQ, mottagningsarbete som att assistera vid undersökningar, behandlingar och förekommande operationer.

Anställningen innebär ett treårigt förordnande som biträdande avdelningschef med en grund anställning som sjuksköterska på kirurgmottagningen, 1 års provanställning.
Anställningens omfattning är 100%, 50% som biträdande avdelningschef och 50% som sjuksköterska på kirurgmottagningen.

Kvalifikationer

Kvalifikationer
Leg sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från ledningsarbete och/eller att driva utvecklings- och förbättringsarbete.

Du är självständig och trygg i dig själv och har förmåga att tänka strategiskt men även förmågan att hantera akut uppkomna situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.