Barnmorska/sjuksköterska, Kvinnokliniken, Gynekologisk mottagning Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Gynmottagningen i Mora är en del av Kvinnosjukvården i Dalarna. Vi har ungefär 5000 besök/år.
På gynekologimottagningen bedrivs utredning och behandling av gynekologiska och obstetriska sjukdomstillstånd. Vårt uppdrag är att bedriva kvalificerad specialistvård. Vi tar emot patienter med allmänna gynekologiska besvär, utreder infertilitet, inkontinens, vulvabesvär samt gör uppföljning och behandling av cellförändringar.
Inom mottagningen bedrivs även specialistmödravård och polikliniska operationer. Vi har även en uroterapi- och kontinensmottagning.

En välfungerande arbetsgrupp kommer nu mista en av sina medarbetare som fortsätter sitt arbete på förlossningen i Falun. Vi vill därför välkomna en ny kollega.
Nya riktlinjer inom fosterdiagnostiken innebär utökad ultraljudsverksamhet för barnmorskan. Är du barnmorska som söker har du möjlighet att utbilda dig inom ultraljudsdiagnostik.
Är du sjuksköterska som söker kommer du att få möjlighet till ett stimulerande och utvecklande arbete inom gynekologi.

I dina arbetsuppgifter kommer telefonrådgivning, assistans vid gynekologiska undersökningar och polikliniska operationer, abortvård, omvårdnad av polikliniska cancerpatienter att ingå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska alternativ sjuksköterska. Har du tidigare arbetat som barnmorska/sjuksköterska inom område gynekologi/obstetrik är det meriterande för tjänsten. Om du som söker är barnmorska ser vi det meriterande om intresse finns för utbildning inom ultraljud.
Vidare ser vi att du har grundläggande datorkunskaper och det är meriterande med kunskap i systemet TakeCare.


Du trivs med ett självständigt arbete, men har samtidigt god samarbetsförmåga. Du är en engagerad person som har lätt för att ställa om efter rådande omständigheter. Noggrannhet och ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.