Leg. Fysioterapeut/Sjukgymnast inom Lymfterapi och Palliativ vård Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av att arbeta med lymfterapi och specialiserad palliativ vård vid Fysioterapiverksamheten i Falun. Vi erbjuder dig en placering inom gruppen för Geriatrik, rehabilitering och palliativ vård. Vi kan vid behov erbjuda möjlighet till lymfterapeututbildning.
Du som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss ska i samverkan med övriga på enheten svara för fysioterapi/sjukgymnastik inom våra arbetsfält och i teamarbetet aktivt bidra med fysioterapeutisk/sjukgymnastisk kompetens. Du kommer delta i vår verksamhetsutveckling och i förbättringsarbete inom aktuellt kompetensområde i samverkan med andra fysioterapeuter/sjukgymnaster och tvärprofessionellt på klinikerna. Hos oss erbjuds du inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter. Välkommen med din ansökan till oss på Fysioterapin Falu Lasarett.

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast, lymfterapeututbildning enligt KFÖ samt erfarenhet från palliativ vård är meriterande.
God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska språket. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.