Leg Arbetsterapeut, Arbetsterapi Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en Leg arbetsterapeut till vårt team inom geriatrisk och ortopedisk rehabilitering på medicin kliniken Mora Lasarett.
Tjänsten innebär arbete i team med fysioterapeuter/sjukgymnaster, rehab assistenter, kuratorer, dietister, läkare och övrig vårdpersonal. Arbetet är omväxlande och kräver självständighet men samtidigt smidighet i teamarbetet.
Arbetsterapeutens specifika yrkeskunskaper utgör en viktig del av teamets samlade kompetens.
Arbetsplatsen präglas av positivitet och bedrivs i en stimulerande miljö, med gott samarbete med andra yrkeskategorier och övriga klinker.
Tjänstgöring på andra kliniker kan förekomma. Vi lägger stor vikt vid att ge möjlighet till delaktighet i enhetens pågående förbättringsarbeten.
Egen kompetensutveckling uppmuntras och vi arbetar för lång och adekvat inskolning för våra nya medarbetare.
Efter inskolning finns ett fungerande mentor system med erfarna arbetsterapeuter som finns till stöd i det kliniska arbetet och för hjälp i fortsatt kompetens utveckling.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut.
Erfarenhet från specialiserad vård med rehabilitering är meriterande. Stor vikt läggs på personlig erfarenhet och förmåga till flexibilitet.
Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.