Fysioterapeut/Sjukgymnast, vårdcentral Älvdalen 50:2018:698 - Landstinget Dalarna

Fysioterapeut/Sjukgymnast, vårdcentral Älvdalen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker en ny medarbetare till Älvdalens Vårdcentral, som är belägen i Älvdalens kommun som är till ytan en av Sveriges största kommuner. Älvdalens kommun har en fantastisk natur som uppmuntrar till friluftsliv, sport, jakt och fiske. Vi har ett gott kulturutbud och rikt musikliv.
Vi är en liten arbetsplats med god stämning och laganda. Vi värnar om kvalitet, kontinuitet, ett gott bemötande och god tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

På rehabenheten arbetar två sjukgymnaster, en rehabkoordinator och två samtalsterapeuter. Rehabenheten har ett nära samarbete med övriga enheter och yrkeskategorier på vårdcentralen. Vi har optimala lokaler med en stor och väl utrustad träningslokal.

Som arbetsgivare är vi måna om att du som medarbetare får möjlighet till vidareutbildning genom både metodkurser, handledning eller genom auskultation.

Som fysioterapeut/sjukgymnast hos oss kommer du att arbeta med poliklinisk bedömning och behandling av patienter i alla åldrar med varierande behov.
Du kommer vara vårdcentralens första instans för besvär från rörelseapparaten där du både får chans att arbeta självständigt och i nära samarbete med våra läkare.
Vi har även gruppverksamhet som ofta bedrivs tillsammans med andra personalkategorier samt ett multimodalt rehabiliteringsteam. Målsättningen är god tillgänglighet och hög kvalitet på våra bedömningar och rehabiliteringsinsatser.
Vi medverkar i samordnade sjukskrivnings- och rehabiliteringsinsatser i samverkan med andra aktörer, såsom försäkringskassan, socialtjänsten, arbetsförmedling, resurscentrum och arbetsgivare.
Handledning av student kan förekomma.

Tillsvidare 1 tjänst, samt 1 vikariat på 1 år.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med erfarenhet och utbildning inom relevanta områden för primärvården.

Som person är du initiativrik och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser att du är en ansvarstagande och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och i team. Du har även tydligt patientfokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Du har god erfarenhet av både teamarbete och självständigt arbete samt intresse av att arbeta med ständiga förbättringar och utveckling av ditt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.