Sjuksköterska till Långshyttans vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjuksköterska som vill arbeta på en liten vårdcentral, Långshyttans vårdcentral.
Långshyttans vårdcentral är vackert belägen i södra dalarna med utsikt mot sjön Lången. Långshyttan ligger utefter Husbyringen naturskönt i Södra Dalarna. Vårdcentralen har ett gott renommé, framröstad av patienterna till Dalarnas bästa vårdcentral senaste åren.
Vi har ca 5400 listade och huvudsakliga upptagningsområdet är i och omkring Hedemora kommun.
Vårdcentralens verksamhet består av barnmorskemottagning, BVC, distriktssköterskemottagning, laboratorium/provtagning, distriktsläkarmottagning, sjukgymnastik, samtalsmottagning samt sköterskemottagningar för astma/kol och diabetes. Vi samarbetar med Hedemora Vårdcentral om ungdomsmottagning.

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelsen med Hälsovalsenheten.
Dina arbetsuppgifter präglas till stor del av första bedömningar. Sjukvårdsrådgivning via telefon är en prioriterad uppgift liksom självständigt mottagningsarbete med bedömning och behandling.

Vi tillämpar journalsystem Take Care.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet från primärvård eller annan bred verksamhet.

Verksamheten är genom Hälsoval konkurrensutsatt vilket innebär att vi fäster mycket stor vikt till din förmåga att arbeta effektivt och kundorinterat i verksamhetens alla delar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.