Sjuksköterska, Ögonsjukvård, placering ögonmottagningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ögonsjukvården Dalarna består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar, Avesta, Borlänge, Ludvika och Mora samt en op-avdelning. Vi köper 1 vårdplats på öronkliniken.
Jourverksamheten är förlagd till örons vårdavdelning 45, kvällar, helger och nätter.
Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 53 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 3 300 gråstarroperationer, varav 95 % görs polikliniskt samt 3 400 intravitreala injektioner.

Vi söker ytterligare en sjuksköterska för dagtjänstgöring till ögonmottagningen i Mora. Vi erbjuder en spännande och intressant arbetsplats med möjlighet till kunskapsutveckling inom ögonsjukvård!

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning, egen mottagning, telefonrådgivning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter på ögonmottagningen.
Vi har ett nära samarbete med övriga ögonmottagningar i länet.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska alt. Ögonsjuksköterska med behörighet att arbeta inom svensk sjukvård. Det är meriterande om du tidigare arbetet med ögonsjukvård.

Samarbete, kommunikation och etik är viktiga delar av vårt arbete, vidare är du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt. För att kunna undersöka våra patienters ögon krävs en god syn med eller utan glasögon.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.