Avdelningschef Palliativa teamet i Mora-Orsa

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Palliativa teamet i Mora-Orsa är väletablerat och välfungerande specialist team där professionerna läkare, sjuksköterskor, medicinska sekreterare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, sjukhusdiakon samt dietist ingår.

Som avdelningschef har Du personalansvar och är kostnadsställeansvarig. Du skall utveckla och driva den specialiserade palliativa vården tillsammans med teamet lokalt samt jobba med strategiska frågor för länet tillsammans med klinikens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt.
Du bör ha en förmåga att driva utvecklings- och förbättringsarbete både lokalt och regionalt.

Vi förväntar oss att du har en högskoleutbildning gärna inom vård men är öppen för andra alternativ.

Meriterande är erfarenhet chefs uppdrag och erfarenhet av palliativ vård.

Vi sätter stor vikt till Din personliga lämplighet, Din samarbetsförmåga och Din flexibilitet.
Körkort erfordras.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.