Skötare semvik APK Säter avd 93/95

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.


Vi söker nu skötare för semestervikariat på avd 93/95, Allmänpsykiatriska kliniken i Säter.

Arbetsuppgifter

Avd 93/95 har 18 platser och behandlar främst patienter med förstämningssyndrom, personlighetsstörningar och i viss mån psykotiska syndrom.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat psykiatriskt omvårdnads- och behandlingsarbete.

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus.
Som semestervikarie får du ett unikt tillfälle till värdefull arbetserfarenhet då psykiatrins patienter finns representerade inom alla delar av sjukvården.

Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Anställningen är ett vikariat under sommarperioden 2018. Heltid, såväl vardag som söndag-och helgdag.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.