Medicinsk sekreterare vik Akutkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På akutkliniken arbetar vi åt sju olika kliniker, medicinkliniken, kardiologkliniken, kirurgkliniken, infektionskliniken, barn och ungdomskliniken, ortopedkliniken samt kvinnokliniken vilket ökar behovet av en bred kompetens inom medicinsk terminologi.
Vi sekreterare arbetar även i receptionen med kassaregistrering, telefon förfrågningar från anhöriga och patienter.
Vi lägger vårt eget schema och våra arbetstider är 07.00 - 24.00 vardagar, helger 08.00-24.00, vi arbetar var tredje helg, samt alla dagar året runt. Under sommarmånaderna juni-augusti, arbetar vi varannan helg.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har goda kunskaper i medicinsk terminologi samt datavana. Erfarenhet från akutmottagning är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.