Sjuksköterska leg tv Psykiatriska mottagningen i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska mottagningen i Falun består av två enheter båda placerade i samma byggnad i det gamla Tingshuset på Parkgatan 19.
Vi söker nu en Leg sjuksköterska till vår mottagning. Innehållet i den psykiatriska verksamheten baseras på ett helhetsperspektiv vilket omfattar medicinska, psykologiska och sociala aspekter. På enheten arbetar olika yrkeskategorier. Du kommer att få kontinuerligt stöd och handledning i ditt arbete.

Du kommer att tillsammans med andra sjuksköterskor främst ansvara för patienter med depressions/ångest diagnoser. Detta innebär att vara Fast vårdkontakt åt ett antal patienter, ansvara för medicinuppföljningar, administration kring provtagning samt kontroll av provsvar. Andra arbetsuppgifter är att delta i vårdplaneringar, telefontid gällande receptförnyelse samt förekommande behandlingsarbete som vi bedömer lämpligt utifrån utbildning, kompetens och erfarenhet.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska. Förmåga till flexibilitet och självständigt arbete i kombination med teamarbete är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vidareutbildning samt erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.