Fysioterapeut/Sjukgymnast, VC Malung Rehab

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen Malung drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter. Malungs vårdcentral ligger i Malung/Sälens kommun med närhet till skidåkning och friluftsliv.

Vi har tre sjukgymnaster anställda och har ett nära samarbete med andra yrkeskategorier som läkare, samtalsterapeuter och rehabkoordinator.

Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du att göra polikliniska undersökningar/bedömningar/behandlingar på primärvårdsrehab, telefonrådgivning, gruppverksamhet/artrosskola och utprovning av vissa hjälpmedel.
Du kommer även att göra första bedömning på läkarmottagningen av patienter som söker för besvär från rörelseapparaten.

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast.

Meriterande: Att ha arbetat som fysioterapeut/sjukgymnast inom primärvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.