Undersköterska, Ortopedkliniken avd 17, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som nyutbildad undersköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Under sommaren har vi endast akut verksamhet.
Vi arbetar i vårdlag, två helger av fem och alla lägger sitt eget schema.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet med inriktning Hälso- och sjukvård eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi önskar att du är flexibel, har lätt att samarbeta och nära till skratt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.