Sjuksköterska - individuell inskolning, Avd 34 Barn- och ungdomsmed Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

I arbetet möter Du barn, ungdomar och familjer med akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Eftersom det är ett mycket brett diagnosområde krävs en god anpassningsförmåga. Utifrån individernas varierande mognads-och utvecklingsnivå krävs att du har hög social förmåga och god förmåga att möta individen på rätt sätt.
Du arbetar i team med barnsköterskor, läkare ,kurator, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut och lekterapeut. Du får möta många olika typer av patienter och tillsammans arbetar vi kring hela familjen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom är meriterande.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktiga, då du blir en viktig del av vårt team. Erfarenheten av arbete med barn och unga kan vi hjälpa dig bygga upp, så länge du har intresse för området.

Landstinget Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. Det innebär att du som flyttar till dalarna genom arbete kan erbjudas medflyttarservice.
När du fått erbjudande om ett arbete på annan ort är det många delar som ska falla på plats för att en flytt ska kännas tilltalande. Rekryteringslots Dalarna arbetar med helheten och framförallt med att hjälpa till så att din partner hittar ett lämpligt arbete.
För ytterligare information se www.rekryteringslots.se
Urval sker löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.