Leg. barnmorska, Förlossning/BB

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vår klinik kombineras antenatal-, förlossning- och BB-verksamhet. Som barnmorska hos oss får du en nyckelroll i verksamheten. Du har hand om den gravida kvinnan både före, under och efter förlossningen och du är en viktig del i vården av den nyblivna familjen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska.
Tidigare erfarenhet av Förlossnings/BB-vård är meriterande.

Du har en professionell inställning till din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor med patienten i fokus. Du trivs att arbeta såväl i grupp som självständigt, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat.

Anställningsfakta
Vi söker dig som vill jobba heltid/deltid.
Arbetstiden är förlagd till dag/natt.
Vi kan erbjuda individuell schemaplanering.
Urval och intervjuer sker löpande, och vi tar tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer?
För mer information om jobbet, hör gärna av dig till någon av kontaktpersonerna nedan.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.