Specialisttandläkare Tandregleringen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Tandregleringskliniken i Falun har 7 behandlingsrum, tillgång till 3D-röntgen och egen lab. På kliniken i Falun arbetar 5 ortodontister, 10 ortodontiassistenter och en medicinsk sekreterare.
Tandregleringen i Falun är även en utbildningsklinik för ST-tandläkare. Vår klinik samarbetar med Odontologiska fakulteten vid Malmö högskola för patientnära klinisk forskning.

Du kommer att behandla både barn och vuxna, vara konsulterande specialist för allmäntandläkarna i området samt utbilda personal.

Möjlighet till forskning och utveckling finns.

Kvalifikationer

Nu söker vi till Tandregleringskliniken i Falun en specialisttandläkare i ortodonti med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Erfarenhet av att vara konsulterade specialist för allmäntandläkarna är meriterande, liksom utbildning inom personal och handledning.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ledarskapsförmåga.
Du använder svenska i tal och skrift. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Körkort B krävs för tjänsten.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.