Ögonsjuksköterska (vik), Ögonoperation Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ögonsjukvården består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar, Avesta, Borlänge, Ludvika och Mora samt en op-avdelning. Vi köper en vårdplats på öron-näs och halskliniken. jourverksamheten är förlagd till örons vårdavd 45, kvällar, helger och nätter.
Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med ca 53 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av 3 000 gråstarroperationer, varav 95 % görs polikliniskt samt 4 600 intravitreala injektioner.

Förekommande arbetsuppgifter på ögonoperation, instrumentera vid ögonoperationer samt förberedelser före och efter operation.

Kvalifikationer

Vi söker Leg ögonsjuksköterska, operationssjuksköterska alt leg. sjuksköterska för dagtjänstgöring till ögonoperation i Falun. Vana från ögonsjukvård meriterande, men ej något krav.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.