Distriktssköterska/Leg.Sjuksköterska, VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Avesta har ca 14.000 listade patienter , och vi söker nu en Distriktssköterska/leg. Sjuksköterska
Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelsen med Hälsovalsenheten.
Arbetsuppgifterna präglas till stor del av förstabedömningar. Sjukvårdsrådgivning via telefonen är en prioriterad uppgift liksom mottagningsarbete med bedömning och behandling.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning till Distriktssjuksköterska eller Leg. Sjuksköterska med erfarenhet inom primärvård eller annan bred verksamhet ses som meriterande.
Du behöver kunna arbeta självständigt och i team, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel och initiativtagande. Du ska kunna fatta välgrundade beslut och leda processer vidare i kontakt med patienter.
Verksamheten är genom Hälsoval konkurrensutsatt vilket innebär att vi fäster mycket stor vikt till din förmåga att arbeta effektivt och kundorienterat i verksamhetens alla delar. Din förmåga att hantera både kvantitet och kvalitet är betydelsefull.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

När du söker jobb hos oss bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.