Steriltekniker (YH 300p) Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På sterilteknik arbetar 12 st anställda. Sterilteknik är en avdelning som organisatoriskt tillhör centraloperation/kirurgkliniken på Mora lasarett.

Vi söker en duktig medarbetare som kommer att arbeta med instrumenthantering, rengöring- och funktionskontroll samt färdigställa instrument / instrumentuppsättningar.

Vi arbetar idag 40 timmar / vecka. Våra öppettider är 06:45 - 17:30 måndag - torsdag, fredag 06:45 - 15:00 och söndag 8:00 - 16:00.
Arbetet på avdelningen är tekniskt och kvalitetskrävande. Verksamheten är självständig och starkt lagstyrd. Vi arbetar med ständiga förbättringar som innebär att personalgruppen lyfter och arbetar aktivt med förbättringsåtgärder.

Kvalifikationer

Du har Steriltekniska yrkeshögskoleutbildningen (YH 300p) alternativt är under utbildning. Vi vänder oss även till Dig som har en utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren finner värdefull och / eller att Du har för avsikt att utbilda Dig till steriltekniker.

Du ska ha medicintekniskt intresse och kunskap samt hög hygienisk medvetenhet. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt, vara noggrann och ha god finmotorik. Vi söker dig som är stresstålig och har god samarbetsförmåga både med kollegor på enheten, inom lasarett samt med externa kontakter. Det är bra om du har erfarenhet av spårbarhetssystem, är flexibel och har ett servicetänkande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.