Sjuksköterska tv psykiatrins akutteam Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sjuksköterska i akutteamet gör tillsammans med läkare psykiatrisk bedömning av patienter i akuta sjukdomstillstånd. Bedömningar sker på mottagningen eller via hembesök. Kontakt med andra myndigheter och verksamheter är ofta förekommande. Telefonrådgivning ingår i tjänsten som en del i det akuta arbetet.
Akutteamet bemannar även ECT verksamheten och är behjälpliga vid ECT behandlingar som sker på narkosavdelningen Mora Lasarett.
Sjuksköterskan gör tillsammans med läkare psykiatrika konsultationsbedömningar av patienter som är inneliggande på Mora lasarett.
Läkarmottagningen på enheten bemannas av akutteamet där bland annat provtagning ingår som arbetsuppgift, liksom att ta emot egenanmälningar.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.
Vidareutbildning psykiatri är meriterande liksom erfarenhet från psykiatri
Arbetet kräver god samarbetsförmåga, hög flexibilitet och stresstålighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.