Sjuksköterska Medicinkliniken Falun Medicinskt Basår erbjuds

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Medicinska kliniken Falun söker dig som är legitimerad sjuksköterska och intresserad av att arbeta inom någon av våra medicinska specialiteter.

De specialiteter vi kan erbjuda är Blod/Mag-tarm, Lung/ Allergi, Neurologi/Stroke/Njurmedicin.

På våra vårdavdelningar jobbar du både dag, natt och helg. Schemat lägger du själv, så det finns möjlighet att påverka hur du arbetar.

Som sjuksköterska på medicinkliniken får du en bred kunskap och erfarenhet, men också möjlighet att specialisera dig.

Till hösten -18 erbjuds sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på medicinkliniken att delta i klinikens Medicinska Basår.
Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid motsvarande 10 % för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning.
Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.

Vill du veta mer se www.ltdalarna.se/medicin

Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för allt natt- och helgarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.