Undersköterska heltid, Medicinavd 50, Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Medicinavdelning 50 är en allmänmedicinsk avdelning med inriktning mot njurar, lungor och mag-tarm. Avdelningen tar emot såväl akuta som planerade patienter och har även viss mottagningsverksamhet.

Avdelningen har sexton vårdplatser uppdelat på två vårdlag. Dagtid består vårdlaget av två sjuksköterskor och en undersköterska. Kvällar och helger samt nattetid består vårdlaget av en sjuksköterska och en undersköterska.
Som undersköterska arbetar du tillsammans med sjuksköterskan och ni ansvarar tillsammans för de inneliggande patienternas omvårdnad.
I arbetsuppgifterna ingår även kontroll av patienternas mätvärden och viss provtagning och EKG.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig och engagerad. Du bör också vara intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. Arbetet på en akutavdelning förutsätter att du är flexibel och stresstålig.
Som undersköterska arbetar du nära patienten och ett professionellt och respektfullt bemötande är ett krav.
Datorvana är meriterande då undersköterskan till stor del ansvarar för beställningar av förrådsmaterial, tvätt och livsmedel.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.