Medicinsk sekreterare, BUP-mottagningen Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

På grund av pensionsavgång söker vi på BUP mottagningen i Borlänge en ny kollega som är medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Barn- och ungdomspsykiatrin Dalarna är en länsövergripande verksamhet med 5 öppenvårdsmottagningar spridda över länet för närhet till familjer och våra samarbetspartners/vårdgrannar.

Länsgemensamt finns akut-och korttidsavdelning, ätstörningsenhet, familjeterapienhet, nyanmälan och råd, akutteam samt ett neuropsykiatriskt kompetenscentrum.

Vi arbetar för ett samlat BUP Dalarna där tillgången till specialistnivåns kompetenser ska erbjudas alla barn och unga i länet. BUP Dalarna arbetar för att utveckla vårdprocesser på specialistnivå.

Vi arbetar tvärprofessionellt inom våra enheter i BUP som består av medicinska sekreterare, psykologer, socionomer, specialpedagoger, sjuksköterskor, behandlingsassistent, undersköterska, arbetsterapeuter, läkare och chef.
Totalt arbetar 3 medicinska sekreterare vid mottagningen.

Mottagningen är en verksamhet för barn, ungdomar och familjer som har behov av psykiatrisk behandling och psykologutredning.

Vi är ett tvärprofessionellt team bestående av medicinska sekreterare, psykologer, sjuksköterskor, läkare, specialpedagog, arbetsterapeut, behandlingsassistenter och kuratorer.

Utöver medicinsk dokumentation arbetar du i personaladministrativa, ekonomiska datasystem samt vårat telefonsystem Tele Q.
Du tar hand om inkommande post samt bevakar "Mina Vårdkontakter" via 1177.
Beställer förbrukningsvaror.
Genomför bokningar och kallar patienter.
Fungerar som stöd vid konferenser och receptionsarbete.
Du kommer att vara vårt ansikte utåt, vilket innebär kontakter med patienter, familjer och vårdgrannar m fl.

Kvalifikationer

Du är medicinsk sekreterare.
Du bör ha god förmåga att samverka såväl internt som externt.
Du har intresse av att delta i mottagningens utvecklingsarbete och har goda datorkunskaper. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.

Urval och kallelse till intervju kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi är ett härligt gäng som arbetar på BUP mottagningen i Borlänge och nu hoppas vi att du vill bli en av oss.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.