Sjuksköterskor till barnmottagningen 50:2018:761 - Landstinget Dalarna

Sjuksköterskor till barnmottagningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Barn och ungdomskliniken är en länsklinik. I Falun finns en väl utbyggd slutenvård, dagvård samt mottagning där pediatrikens olika subspecialiteter finns representerade.Vi söker dig sjuksköterska som är nyfiken på att arbeta i nya lokaler med ett gäng sjuksköterskor som brinner för att tillgodose barnens behov. På mottagningen arbetar idag 13 sjuksköterskor
Arbetet innefattar bland annat
. Provtagning
. Telefonrådgivning
. Spirometri
. Pricktest
. Rådgivning till andra vårdinrättningar som vårdar barn
. Tidbokning av patienter
Det finns möjlighet att fördjupa sig lite mera i något speciellt diagnosområde och att ha egen sköterskemottagning.
I tjänsten ingår att arbeta var femte helg inom slutenvården på barnkliniken. (dock aldrig storhelger) Är det längesen du arbetade inom slutenvården kan en individanpassad inskolning ges för detta separat.

Kvalifikationer

Leg. Sjuksköterska. Vidareutbildad inom hälso och sjukvård för barn meriterande . Meriterande att tidigare ha arbetat med barnsjukvård.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.