Medicinsk sekreterare, Kardiologkliniken, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Hjärtsjukvård finns vid lasaretten i Avesta, Mora, Ludvika och i Falun. Avancerad specialistkardiologi är förlagd till Falun. Vi tar hand om patienter med hjärtinfarkt, kärlkramp, hjärtsvikt, klaffsjukdomar, arytmier och pacemaker.
Kliniken har ett länsansvar för den avancerade hjärtsjukvården, vilket ska leda till en optimal hälsa, livskvalitet samt minskad dödlighet och sjuklighet i hjärtsjukdomar för Dalarnas befolkning.
Vid kardiologkliniken i Falun finns en hjärtmottagning för den planerade öppna vården samt en vårdavdelning med 36 vårdplatser. Inom kliniken finns även coronarlaboratoriet där kranskärlsröntgen och s k ballongvidgningar utförs.
Den administrativa enheten är klinikens stödfunktion för vårddokumentation, reception, systemadministration, registreringar i kvalitetsregister, telefoni-IT mm.

Vi erbjuder dig som medicinsk sekreterare omväxlande arbetsuppgifter och en god arbetsgemenskap. Du kommer att tillhöra klinikens administrativa enhet med arbetsuppgifter såsom vårddokumentation, receptionsbemanning, registrering i kvalitetsregister mm.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Goda datakunskaper och färdigheter i Office och TakeCare är meriterande.

Vi söker Dig som är flexibel, noggrann och stresstålig.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.