Klinikassistent Ögonkliniken Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en person som är genuint intresserad av ledarskap och som vill vara med och fortsätta utvecklingen av vårt arbete inom ögonsjukvården, tillsammans med våra duktiga medarbetare.

Du kommer att planera, leda och utveckla sekreterarnas verksamhet. Du blir chef över sekreterarna i Falun, Borlänge, Avesta och Ludvika, vilket innebär att du kommer att resa till länsdelsmottagningarna. din huvudplacering är i Falun. Ditt arbete består också av att stimulera dina medarbetare till engagemang och utveckling. Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp.

Ögonkliniken Falun-Borlänge-Avesta-Ludvika och Mora består av öppenvårdsmottagningar, där Falun har länsmottagningsansvar inkluderande jourverksamhet och operationsavdelning. Vi köper våra vårdplatser på öronkliniken, avd 45, där även vår jourmottagning kvällar, helger och nätter bedrivs. vi har en omfattande öppenvårds-verksamhet tillsammans ca 55 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består av gråstarroperationer, ögonlockskirurgi samt intraokulära läkemedelsbehandlingar.

Kvalifikationer

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p. Körkort B, krav.

Tillsvidareanställning som medicinsk sekreterare, med tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år.

Vi ser gärna att du har ledarskapsutbildning och/eller har erfarenhet av personal- och verksamhetsledning. God samarbetsförmåga, flexibilitet och intresse för utvecklings och förändringsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.