Distriktssköterska VC Ludvika Grängesberg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer i första han vara inriktade på förekommande uppgifter som mottagningsarbete och egen distriktssköterskemottagning. Lab. verksamhet och telefonrådgivning ingår också. Gärna intresse för egen sköterskemottagning med inriktning hypertoni.

Vi ser gärna att du har intresse för att utveckla vårdcentralen tillsammans med teamet.

Placering Grängesberg.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Körkort erfordras.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.