Medicinsk sekreterare Två Vikariat Vårdcentral Leksand

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Leksands Vårdcentral har cirka 60 personer anställda. Vi arbetar enligt Hälsovalsuppdrag. Upptagningsområdet med Leksands kommun som utgångspunkt innefattar en befolkning på drygt 15000 invånare.
Som medicinsk sekreterare har du ett varierat arbetsinnehåll. Dina arbetsuppgifter är omväxlande såsom journalskrivning i programmet Take Care, receptionsarbete, IT-arbete, posthantering, mm. Du kommer ingå i en verksamhet med ett positivt arbetsklimat och ett bra samarbete med övriga yrkeskategorier på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi behöver i första hand medicinska sekreterare men ser även att du som har erfarenhet av receptionsarbete eller liknande också söker.
Meriterande är att du har något av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som är kundorienterad, engagerad och positiv. Meriterande är att du har vårddokumentationsutbildning och goda allmänna IT-kunskaper samt goda kunskaper i det svenska språket och behärskar journalskrivning väl.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt samt flexibilitet. Du har ett gott bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga. Du har goda referenser från tidigare arbetsplatser.
Anställningsform: Båda vikariaten är från 2017-11-01 till 2018-08-31 under förutsättning att ordinarie personal tar ut föräldraledighet enligt plan. Ev. möjlighet till förlängning efter detta av samma anledning.
Omfattning: Två heltider 100 % Leksands Vårdcentral.
Arbetstider Leksands VC: Vårdcentralens uppdrag är för närvarande måndag till fredag 8-17.
Tillträde Leksand: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.