Sjuksköterska - vill du jobba hos oss på IVA i Mora?

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss på IVA i Mora!

Mora lasarett är ett mindre länsdelssjukhus beläget vid norra delen av den vackra Siljansregionen. Lasarettet betjänar ett område som till ytan är större än halva landskapet.
Av Dalarnas nästan 300 000 innevånare bor drygt en fjärdedel i lasarettets upptagningsområde. Befolkningen fördubblas i området under stora delar av året genom den stora tillströmningen av besökare.

IVA tillhör anestesikliniken och är en allmänintensivvårdsavdelning med 6 patientplatser. Vi vårdar patienter från medicin, kirurg och ortopedkliniken. Under jourtid har vi även postoperativ verksamhet.

Två av våra sjuksköterskor kommer inom det närmaste att sluta hos oss så därför behöver vi nya medarbetare.

Du kommer att få en individuellt anpassad introduktion.

Dina arbetsuppgifter är sedvanliga för arbete på en intensivvårdsavdelning.

Du kommer även att ha möjlighet att jobba med utvecklingen av avdelningen i någon av våra ansvars och utvecklingsgrupper.

Utöver det nationella avtalet för OB-ersättningar får du 24/7-tillägg för natt-och helgarbete.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom intensivvård, eller grundutbildad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet från akutvårdsavdelning samt intresse för intensivvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och vara flexibel i ditt arbetssätt då arbetsbelastningen kan variera mycket under ett arbetspass.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.