Tandsköterska Folktandvåren Sälen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi till vår klinik i Sälen en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna, som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision " Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna" verklig.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du arbetar med assistans och i reception och steril. I receptionsarbetet ingår direkt kundkontakt, telefonservice och remisshantering med mera. Du har egna patienter såsom profylax och munhälsobedömningar på barn samt BVC info till nyblivna föräldrar. Du ska kunna jobba delegerat på flera rum.

Information om arbetsplatsen
På kliniken i Sälen arbetar verksamhetschef, en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Den lilla mysiga kliniken med ett modernt stuk ligger mitt i Sälens by vid foten av natursköna Sälenfjällen, där du har oändliga möjligheter till skidåkning på längden och utför. Restaurang- och nöjeslivet liknar en stad för att sedan på sommaren lugna ner sig och man kan njuta av fjällvandring, fiske, mountainbikecykling m.m. Är man intresserad av natur och friluftsliv så är detta ett eldorado.

Kliniken har tre behandlingsrum med bra utrustning. Vi har även OPG samt intraoral digitalkamera. Teamet ska bestå av verksamhetschef, kliniksamordnare, en tandläkare, en tandhygienist samt en tandsköterska. Vi är ett glatt gäng som arbetar för hög kvalitet, god ekonomi samtidigt som vi har trevligt på jobbet. Vi är en organisation som vill att alla ska känna sig behövda och delaktiga, där alla kan tillföra värden och egenskaper som kan föra vår verksamhet framåt.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap, god stämning och bra möjligheter till utbildning.
Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Vill di bli en av oss så är du välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Erfarenhet av arbete som tandsköterska och kunskap om datasystemet T4 är meriterande.

Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt. Du tycker att omhändertagande och service ingår som en naturlig del av arbetet. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du är flexibel och har en viss stresstålighet och du använder svenska i tal och skrift.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.