Sem vik Pall. team Falun och Borlänge Säter Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Teamen arbetar med specialiserad palliativ hemsjukvård i patientens egna hem. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med en mix av medicinsk teknik och god omvårdnad. I ditt arbete är det viktigt att du kan utföra självständiga vårdinsatser och bedömningar av patientens hälsotillstånd då Du ofta arbetar på egen hand. Vårt teamarbete bygger på att vi tillsammans planerar och gemensamt strukturerar upp arbetet runt de anslutana patienterna. teamet har regelbundna medicinska och psykosociala ronder för att säkerställa god vård till våra patienter och för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll. De övriga i teamet finns där för dig.

Du utgår från Falu Lasarett alternativt Borlänge sjukhus beroende på vart du riktar din ansökan. Vi arbetar dag/kväll/helg/beredskap nattetid.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet av specialiserad palliativ vård är meriterande, stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi önskar också att du är flexibel person som har lätt för att samarbeta. Erfarenhet från att arbeta i team är meriterande och intresse för teamarbete är en förutsättning.

Körkort erfordras.

Urval av sökande och intervjuer sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar v 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.