Leg sjuksköterska, Psykiatriska mottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker leg sjuksköterskor till vår Psykiatriska mottagningen i Falun. Den består av två enheter, båda placerade i samma byggnad i det gamla tingshuset på Parkgatan 19.

Arbetsuppgifter

Innehållet i den psykiatriska verksamheten baseras på ett helhetsperspektiv vilket omfattar medicinska psykologiska sociala samt omvårdnadsaspekter.

Vi håller på att utveckla omvårdnadsarbetet på vår enhet och där har sjuksköterskan en viktig funktion. Vill du vara med i den processen och är intresserad av utvecklingsarbete så kan detta vara en tjänst för dig.

På enheten arbetar olika yrkeskategorier som du kommer att samarbeta med.
Du kommer att få inskolning samt kontinuerligt stöd och handledning i ditt arbete.

Du kommer att tillsammans med andra sjuksköterskor ansvara för patienter som är i behov av omvårdnadsinsatser som bland annat medicinuppföljning, provtagning samt råd och stöd.

Andra arbetsuppgifter är att delta i vårdplanering, telefonrådgivning, olika gruppverksamheter samt förekommande behandlingsarbete som vi bedömer lämpligt utifrån utbildning, kompetens och erfarenhet.

Arbetstider: dagtid, 8 - 17, med möjlighet till flex.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska.

Viktiga egenskaper är förmåga till flexibilitet och självständigt arbete i kombination med teamarbete.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
Vidareutbildning samt erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete är meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.