Sjuksköterska avd 23 Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Välkommen till avdelning 23 som nyexaminerad eller erfaren sjuksköterska! På dalarnas största medicinklinik får du ett varierat arbete i en utvecklande miljö.

Hos oss får du en bred erfarenhet och erbjuds ständigt nya utmaningar då vi behandlar patienter med många olika sjukdomstillstånd. På avdelning 23 har vi inriktning hematologi och gastroenterologi och som sjuksköterska får du en stor variation i arbetsuppgifter.

Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med kunniga medarbetare. Som sjuksköterska jobbar du alltid i par med undersköterska och tillsammans stöttar du och dina kollegor varandra under hela arbetspasset. För oss är det viktigt att arbeta med ett närvarande ledarskap. Vi anser att det är av betydelse att du som sjuksköterska får stora möjligheter att utvecklas i din roll och vi finns där med stöd och råd när du behöver det.

Som ny i yrket ger vi dig en trygg start i yrkeslivet då vi kan erbjuda dig medicinklinikens basår. Vårt basår innebär bland annat att du får avsatt tid motsvarande 10 % för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.

I och med ett innehållsrikt basår, en stor variation i arbetsuppgifter och en möjlighet att dagligen möta nya utmaningar ger vi dig bra förutsättningar att ständigt utvecklas i din yrkesroll!

Om detta låter intressant är du välkommen på ett besök på vår avdelning så kan vi berätta mer!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.
Du är flexibel och trivs med att arbeta i team.
Tidigare erfarenhet inom hematologi och gastroenterologi är meriterande.

Medicinkliniken erbjuder 24/7 avtal som innebär att du som sjuksköterska, utöver OB tillägg, erbjuds ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.