Sjuksköterska leg tv Reumatologkliniken avdelning/mottagning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Reumatologkliniken Falu lasarett

Reumatologkliniken är den enda specialistenheten i Dalarna för patienter med reumatisk sjukdom. Kliniken har en slutenvårdsavdelning med 9 vårdplatser som är öppen måndag - fredag. 3 av dessa är reumavårdplatser, 1 hud. Resterande 5 platser tillhör ortopedkliniken. I avdelningens lokaler finns en öppenvårdsmottagning för infusionsbehandling. Kliniken har också en stor öppenvårdsmottagning. Aktuell tjänst innebär i första hand arbete inom slutenvården/infusionsmottagningen.

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som nyfikenhet, flexibilitet, helhetssyn, initiativförmåga och god samarbetsförmåga.
Tidigare erfarenhet inom rehabilitering är värdefull.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.