Sjuksköterska till kirurgslussen, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Medverka i arbetet som sjuksköterska på kirurgslussen, där dina arbetsuppgifter bland annat blir att ta emot patienter för inskrivning, förberedelser, behandling och eftervård i samband med operationer eller behandlingar. Mångfalden av patienter, unga som gamla, är givande.

En stor del av den operativa verksamheten planeras härifrån.

Du skall kunna samarbeta men även arbeta självständigt, du har möjligheter att vara med och påverka ditt arbete. Inskolningen är individanpassad och sker av en van sjuksköterska.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från kirurgi/urologi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.