Operationssjuksköterska , Dagkirurgi Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker 2 operationsjuksköterskor.

Den verksamhet som bedrivs är, gynekologi, kirurgi samt ortopedi fördelat på 5 operationssalar. Vi ett team där allas medverkan är lika viktig. Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen. Nu söker vi Dig som är intresserad av att vara med och fortsätta vårt arbete med att utveckla Dagkirurgin i Dalarna och Falun.
Är Du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss enligt nedanstående.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Erfarenhet från operationssjukvård är meriterande. Erfarenhet från operationssjukvård är meriterande.

Intervjuer och tillsättning sker löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.