Medicinsk sekreterare, gynavdelningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till gynavdelningen! Vi är placerade i nya ljusa lokaler med plats för 16 patienter. Här vårdas kvinnor i olika åldrar med skilda gynekologiska problem. Vi opererar och vårdar både planerade och akuta patienter.

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till gynavdelningen.
Du kommer att ha ett varierat arbete där du kommer att arbeta med journaldokumentation, ta fram statistik för kliniken, systemadministration, kvalitetsregister mm. Du kommer att vara en viktig del i utvecklingen av det administrativa arbetet på kvinnokliniken.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Gärna med några års erfarenhet.
Du skall ha god kunskap i journaldokumentation, statistiksystem, Officepaketet och systemadministration.

Personliga egenskaper: Vi värdesätter att du som söker har ett positivt förhållningssätt till patienter, arbetskamrater och dina arbetsuppgifter. Samt är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du brinner för att ge god service och du gillar att arbeta med ständiga förbättringar i verksamheten och att utveckla din yrkesroll. Du ska ha en god samarbetsförmåga.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.