Leg. psykolog till vuxenpsykiatrin i Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På psykiatrimottagningen i Mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad. Mottagningen är uppdelad i fyra olika team: läkarteam, akutteam, utrednings- och behandlingsteam och psykoterapeutiskt team. Det finns ett strukturerat samarbete mellan teamen där man gemensamt fyller de behov av olika kompetenser som finns inom basenheten. På mottagningen arbetar psykiatriker, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, arbetsterapeuter, socionomer och medicinska sekreterare.
Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.

Som psykolog arbetar du i det psykoterapeutiska teamet och arbetsuppgifterna består företrädesvis av psykoterapeutiska behandlingar samt utredningsarbete.
Du deltar också i konferenser och förväntas fungera som ett stöd åt övriga personalkategorier när det gäller patientens psykologiska behov. Vår strävan är att ständigt utveckla det psykologiska arbetet inom basenheten där vi hoppas att du önskar vara delaktig. Närmast kommande utmaning är att komma igång med IKBT och vi hoppas att du som söker är intresserad av internetbehandling utifrån manualbaserad KBT. Vi har också ett välfungerande DBT-team och en strävan att vidareutveckla även övrigt behandlingsarbete i gruppformat..

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med KBT-inriktning.
Meriterande är erfarenhet av psykiatriskt öppenvårdsarbete, erfarenhet av neuropsykiatriskt utredningsarbete samt psykoterapeutiskt behandlingsarbete. Meriterande är också specialistkompetens eller annan lämplig vidareutbildning.

Arbetet innebär både intern och extern samverkan. Mottagningen eftersträvar ständig förbättring och du behöver vara delaktig i pågående utvecklingsarbeten.

Tillgång till handledning och fortbildning erbjuds.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.