Barnmorska till Ungdomsmottagningen i Malung

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ungdomsmottagningen i Malung drivs gemensamt av Landstinget Dalarna och Malung-Sälen Kommun. Vi som arbetar här är barnmorska, kurator, sjuksköterska och distriktsläkare. Vi har öppet en dag i veckan.
Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete med skolan och vårdcentralen. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor.

Mottagningsarbete i form av dropp in besök och planerade besök. Preventivmedelsrådgivning och delaktig STI- utredningar, rådgivning i sexuellhälsa och livsstilsfrågor. Tillsammans med mottagningens personal bedriva utåtriktat arbete framförallt mot skolor.

Kvalifikationer

Du är leg barnmorska. Med förskrivningsrätt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.