Systemförvaltare till sektionen systemförvaltning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Du anställs som systemförvaltare och kommer i dagsläget att ansvara för att förvalta ett antal system åt våra verksamheter utifrån ett tekniskt perspektiv.

Du arbetar tillsammans med övriga systemförvaltare och kommer att vara huvudansvarig för ett eller flera system och samtidigt agera stöttande inom ett antal övriga.

Rollen innebär också att samordna interna resurser och föra dialog mot leverantörer samt att även ge support.
Du kommer också att, tillsammans med andra tekniker, delta i felsökning och utveckling.

Kvalifikationer

. Erfarenhet av arbete som systemförvaltare/tekniker.
. Kunskap om SQL, enklare script, HTML, XML
. Goda kunskaper i Windows klient/server
. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Personliga egenskaper:

Vi värdesätter högt ett personligt engagemang och som person måste du vara stresstålig, strukturerad och drivande. Du måste kunna förmedla dina kunskaper till andra genom att uttrycka dig pedagogiskt och välformulerat i små som stora grupper.

Du kommer att erbjudas möjligheten att utveckla dina kunskaper, både genom att lära av dina kollegor, men även genom diverse utbildningar.

Meriterande:

. Eftergymnasial IT-utbildning
. Erfarenhet av PM3
. Kunskaper inom ITIL-Foundation
. Programpaketering

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.