Sjuksköterska till ögonmottagningen i Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Ögonsjukvården i Dalarna består av länsövergripande ögonmottagning i Falun samt fyra öppenvårdsmottagningar. Vi köper en vårdplats på öronkliniken. Jourverksamheten är förlagd till örons vårdavdelning 45 kvällar, helger och nätter. Vi har en omfattande öppenvårdsverksamhet med cirka 55 000 besök/år. Huvuddelen av vår operativa verksamhet består 6 500 intravitreala injektioner, 2 800 gråstarroperationer, varav 95 % av dessa görs polikliniskt. Dessutom utförs ögonlockskirurgi, trycksänkande ingrepp och strabismkirurgi m.m.

Ögonsjukvården är inne i en expansiv fas. Vi planerar nu i god tid p.g.a. av framtida pensionsavgångar och partledigheter att stärka bemanningen på ögonmottagningen i Borlänge.

Ögonmottagningen i Borlänge är en trevlig liten mottagning med läkare, ortoptister, ögonsjuksköterskor och medicinska sekreterare. Vi har ett nära samarbete mellan professionerna och ett öppet arbetsklimat.

Du kommer att arbeta dagtid och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta förberedelser inför läkarmottagning, egen mottagning, telefonrådgivning och i övrigt förekommande arbetsuppgifter på en ögonmottagning. Vi erbjuder bl.a. en individanpassad introduktion samt stora utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska som gillar att arbeta självständigt. Vi ser gärna att du har ett flexibelt förhållningssätt och värdesätter teamkänsla samt har ett glatt humör till att skapa ett gott arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.