Semestervikariat Undersköterska VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Avesta är den största vårdcentralen i södra Dalarna, med ca 14200 antal listade patienter. Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sköterskemottagning såsom astma/kol-diabetsmottagning, BVC, barnmorskemottagning, sjukgymnastik, laboratorium samt samtalsmottagning.

Arbetsuppgifterna på vårdcentralen för en undersköterska är att assistera läkare på vårdcentralen, provtagning på labb, receptionsarbete, ekg, blodtryck, hörseltest och lättare omläggningar. På Familjecentralen innebär det provtagning, receptionsarbete och assistera barnmorska.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.

Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Vana från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.