Sem vik Undersköterska Ortopedkliniken avd 41 Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 41 har 24 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Här vårdas patienter med patienter med akuta skador i rörelseapparaten som t ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer och traumapatienter samt även planerad verksamhet i form av proteskirurgi på höfter och knän.

Att arbeta hos oss som undersköterska innebär ett självständigt, stimulerande och omväxlande arbete i en trivsam miljö med trevliga arbetskamrater och patienter. Vi tar hand om en patientgrupp där vi snabbt får ett synligt resultat av vårt arbete. Framåtanda och nytänkande kännetecknar verksamheten.

Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt. Du får ta stort ansvar och delaktig kring patientens mobilisering och omvårdnad. Kännetecknade för avdelningen är även att patienter från andra län och länder ofta vårdas här till följd av den stora tillströmningen av turister vinter som sommar i upptagningsområdet.

I tjänsten ingår dag- och kvällspass samt helger. Möjlighet till rotation finns, dag och natt. OB ersättning utgår för kvälls helg och nattpass enligt avtal.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.