Sjuksköterska Introduktions år, Avd 3, 10 och Akuten, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi söker dig som är nyutexaminerad sjuksköterska som vill jobba inom områdena Akutmottagning, Medicinavdelning eller Geriatrisk avdelning.

Hos oss får du ett spännande och stimulerande jobb där du får möjlighet att ge värdefull service åt våra patienter.

Arbetsuppgifter

- Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter

Introduktionsåret:
Vi erbjuder sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på Avesta lasarett att delta i Introduktions år, som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet.
Introduktionsåret innebär bland annat att du får avsatt tid motsvarande 10 procent för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning.

Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya inom områden som Akutsjukvård, Medicin eller Geriatrik/Rehabilitering kan även erbjudas att delta i valda delar av basåret.

Arbetstid:
Arbetet är schemalagt dag, kväll och natt. Schemaläggning sker genom individuell schemaplanering.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, varför vi välkomnar din ansökan snarast möjligt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.