Sem vik undersköterska, Gynavd och Gynmott.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till gynavdelningen och gynmottagningen! Vi har flyttat till nya ljusa lokaler. Här vårdas kvinnor i olika åldrar med skilda gynekologiska problem. Vi opererar och vårdar både planerade och akuta patienter.

På mottagningen bedrivs förutom mottagningsverksamheten även jourverksamhet av akutsökande patienter. Vi har även en poliklinisk operationsverksamhet för ingrepp i lokalanestesi. Vi ansvarar även för telefonrådgivning inom vår specialitet. Mottagningen bemannas 07.30-16.30 måndag till torsdag och 07.30-15.00 på fredag.

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdavdelning med omvårdnad och omhändertagande av patienter inför operation samt eftervård. Avdelningen har 16 vårdplatser. Vi arbetar i patientnära vård, i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare. Arbetet innebär god omvårdnad av patienter som är svårt sjuka samt förvård och eftervård av patienter som genomgått gynekologiska operationer.
På gynavdelningen tar vi även hand om joursökande patienter under viss tid av dygnet.

Arbetet på mottagningen innebär omhändertagande av patienter med bokade tider till läkare, barnmorska eller uroterapeut, förberedelser inför besöket och omhändertagande efter besök enligt ordination eller vårdprogram. Omhändertagande av akutsökande patienter. Assistera läkare vid undersökningar och behandlingar. Inskrivning av patienter.

Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.