ST Läkare/Specialistläkare i Palliativ medicin

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Vi söker dig som är intresserad av specialiserad palliativ vård och uppskattar att arbeta i team/vårdavdelning.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är att delta i det specialiserade palliativa teamets/vårdavdelningens dagliga verksamhet, undervisning, handledning, utvecklingsarbete och medverka i en gemensam beredskapslinje.

Hos oss är det viktigt att kunna arbeta i team och ta hand om patienter, närstående, och varandra med professionalism , omtanke, och respekt.
Tycker Du det låter intressant? Tveka inte, skicka in Din ansökan till oss.

Kvalifikationer

Du är läkare med intresse för specialiserad palliativ medicin i kombination med personlig lämplighet, flexibilitet och samarbetsförmåga.
Erfarenhet från palliativ vård är en fördel.

Ett krav för att få arbeta hos oss är språk C-nivå i svenska.

En förutsättning är att man redan innehar en klinisk specialitet eftersom Palliativ medicin är tilläggsspecialitet.

Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.