Servicetekniker Fredriksbergstvätten

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Arbetsplatsen
Landstinget Dalarna driver tvätteri i egen regi i Fredriksberg. Fredriksbergstvätten ingår i Landstingsservice och vårt uppdrag är att serva Landstinget Dalarna med rena textilier. Tvätteriet har 31 medarbetare. Till vår maskinpark använder vi el, pneumatik och ånga. Vi producerar ånga i egna pelletseldade pannor. Vi har produktionstid mellan 07.00 - 16.00 måndag till fredag.
Med anledning av att vår nuvarande servicetekniker valt att gå vidare med nya utmaningar behöver vi rekrytera en servicetekniker med bakgrund som elektriker med ett stort och brett intresse för teknik till vår verksamhet.

Arbetsuppgifter
I din roll som servicetekniker kommer arbetet innebär alla förekommande uppgifter som är kopplade till fastighetens drift och skötsel så som El, värme, ventilation mm, samt drift, service och reparationer av tvätteriets maskinpark, panncentral och ånganläggning. Tjänsten innebär också att du kommer att ha ansvar för verksamhetens elsäkerhetsarbete vid Fredriksbergstvätten. Den ordinarie tvättprocessen hanterar dagligen ca 5000 kg textilier vilket ställer höga krav på tillgängligheten av maskinparken, ett väl fungerande förebyggande arbete för att undvika akuta fel är därför av största vikt, eventuella fel som uppstår i processflödet har högsta prioritet för att minimera störningarna i vårt leveransåtagande.
För att undvika störningar i tvätt produktionen sker i allmänhet större reparations och underhålls arbeten utanför ordinarie produktionstid.

Kvalifikationer

Krav:
- att du som lägst har el-behörighet B (Tidigare BB1).
- B-körkort

Meriterande är: Erfarenhet från automationsteknik, El-behörighet AL eller högre, Tekniska och mekaniska kunskaper, Tidigare erfarenhet från service inom processindustri.

Dina personliga egenskaper.
Vi söker dig som har stort tekniskt intresse och som gillar att arbeta med många olika uppgifter.
* Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera och samarbeta
* Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och kunna arbeta självständigt.
* Du är flexibel, jobbar strukturerat med ett stort ansvarstagande och engagemang.
* Du är driven och arbetar aktivt med förbättrings åtgärder.
* Du arbetar lugnt och metodiskt även under stressade förhållanden.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi ser helst att du finns i närområdet. Du bör ha möjlighet att med kort varsel kunna arbeta utanför ordinarie produktionstid för akuta reparationer.
Viss typ av larmberedskap förekommer.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.