Sjuksköterskor till Intensivvårdsavdelningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Mora lasarett är ett länsdelssjukhus och ett av två akutsjukhus i Dalarna. Avdelningen är en allmän intensivvårdsavdelning och har sex vårdplatser. Sjukhusets upptagningsområde är den norra länsdelen inklusive fjällvärlden och har beläggningstoppar framförallt vintertid. Mora lasarett är ett sjukhus under utveckling bl a vad gäller samordning samt nybyggnation av lokaler vilket inkluderar en ny intensivvårdsavdelning.

Inom de närmsta åren går några av våra duktiga sköterskor i pension så därför söker vi nya medarbetare till vårt arbetsgäng.


Arbetsuppgifterna är sedvanliga för en sköterska på en mindre intensivvårdsenhet.

Som sköterska hos oss är du delaktig i verksamhetens utveckling, kan samarbeta och arbeta i ett varierat, men ofta högt arbetstempo.

Kvalifikationer

Leg Sjuksköterska med VUB intensivvård.
Alternativt leg sjuksköterska med erfarenhet av akut sjukvård.
Du är stresstålig flexibel och ansvarsfull.
Du erbjuds då anpassad introduktion samt intern utbildning

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.