BVC-sjuksköterska/distriktssköterska till Vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett spännande och varierande arbete.
Som BVC-sjuksköterska arbetar du utifrån en hälsopedagogisk helhetssyn, stödjer aktivt föräldrarna, och stärker deras tilltro till sin egen kompetens och problemlösningsförmåga enligt Barnhälsovårdens nationella program.

Uppdraget för Primärvården i Dalarna är formulerat i överenskommelse med Hälsovalsenheten. Arbetsinnehållet på BVC bedrivs med stöd från BHV-enheten.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten skall ha specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdomar eller specialistutbildning till distriktssköterska.

Arbetsuppgifterna på BVC kräver hög barnkompetens och socialmedicinsk kunskap.
Du är kreativ, har ett bra bemötande och gott omdöme, har en bra samarbetsförmåga, är strukturerad och tycker om att möta människor i olika livssituationer.

Vi ser gärna att du har tidigare vana från arbete på BVC. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet i urvalet.

B-körkort erfordras.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.