Teamchef Fastighetsteknik Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Landstingsservice är inne i en spännande förändringsprocess där vi implementerar en processorienterad organisation. Syftet att se över vår organisationsstruktur är bl.a. att möta de ökade kraven och förväntningarna på Landstingsservice, för det krävs en tydligare fokusering på både linje och process. Ambitionen är att Landstingsservice ännu bättre ska säkerställa att vi arbetar med rätt saker, på rätt sätt, i rätt tid och med rätt person i en föränderlig verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som teamchef för Fastighetsteknik arbetar du med att leda och fördela det operativa arbetet för drift- och fastighetstekniskt underhåll, i första hand inom Falu Lasaretts driftområde.

Fastighetsteknik ingår som ett verksamhetsavsnitt inom Länsservice. Som teamchef för FT Falun kommer du även att verka i nära samarbete med övriga verksamheter inom LsD.

Då vi är en länsorganisation förekommer även samarbete samt nätverkande med andra fastighetstekniska avdelningar inom länet.

I tjänsten ingår även ansvar över LsD interna Kundtjänst med 3 medarbetare.

Inom Landstingsservice så tillämpas 3-års förordnanden specifikt för chefstjänster. Grundanställning är tillsvidare enligt annan etikett. Provanställning kan komma att bli aktuellt i denna rekrytering.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du:
- har Gymnasie/Högskoleutbildning med någon form av teknikinriktning
- har minst 10 års arbetslivserfarenhet i ledarrollen, och då minst 5 av dessa som chef inom branschen
- har erfarenhet från tidigare arbete med förebyggande underhåll och fastighetstekniks drift
- har tidigare erfarenhet från arbetsuppgifter där även analys och problemlösning ingår
- har tidigare erfarenhet av att arbeta i nära kontakt med leverantörer och kunder mot underhåll/fastighetsteknik
- behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
- har körkort, B-behörighet

Meriterande:
- kompletterande Ledarskapsutbildning från arbetsliv eller i annat sammanhang
- erfarenhet från upphandling, kvalitetsarbete och arbete i processorienterad organisation

Vi ser att du är/har:
- lyhörd, trygg i dig själv och pedagogiskt lagd
- god människokännedom
- samarbetsförmåga, kan arbeta både i grupp och individuellt samt är strukturerad och driven
- flexibel och noggrann, har gott omdöme och kan möta kunden på ett professionellt sätt

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.