Medicinsk sekreterare till GerRehab i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar dig som vill arbeta inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin för personer med neurologiska skador eller sjukdomar, förvärvade hjärnskador och minnesrelaterade
tillstånd som är i behov av samordnade teaminsatser.
Vår vision är att våra målgrupper ska få bästa möjliga vård genom att alla medarbetare arbetar med systematiskt kvalitetsarbete samt känner stolthet, trygghet och arbetsglädje inför sitt uppdrag.
I våra team ingår följande kompetenser: läkare, sjuksköterska, kurator, psykolog, medicinsk sekreterare, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped och rehabassistent.


Du kommer att arbeta med administrativa uppgifter som vårddokumentation, telefonservice, posthantering, scanning, beställningar, bokningar, etc. Vi arbetar i journalsystemet TakeCare.
Som medicinsk sekreterare är du en del i teamet och arbetet sker i samverkan med många olika yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Du ska ha någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker dig som har goda datakunskaper. Har du erfarenhet av journalsystemet TakeCare är det meriterande.
Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel, intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet och har en god förmåga att organisera och prioritera.

Intervjuer sker löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.