Biträdande avdelningschef / operationskoordinator , Dagkirurgi Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är anestesi- alt operationssjuksköterska och vill arbeta som biträdande avdelningschef på Dagkirurgin. Som biträdande avdelningschef är du direkt underställd avdelningschef och ingår i klinkledningen.
I rollen ingår arbete som operationskoordinator för avdelningen.
Den verksamhet som bedrivs är, gynekologi, kirurgi samt ortopedi fördelat på 5 operationssalar och en uppvakningsenhet med 20 platser. Vi har en mottagningsdel där vi tar emot alla patienter inför operation.
Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, och här blir Du en del av vårt teamarbete bestående av ansvariga narkosläkare, avdelningschef, anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi, arbeta för en god och säker vård.
Vi berättar mer under en ev.intervju.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.
Specialistutbildning anestesi / operationsutbildning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.