Medicinsk sekreterare, Reumatologkliniken, Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kliniken för reumatologi är den enda specialistenheten i Dalarna för patienter med reumatiska sjukdomar. Vi har tre slutenvårdsplatser för reumatikervård samt fem vårdplatser för eftervård av ortopediskt opererade patienter. En stor öppenvårdsmottagning samt daglig mottagning för patienter som får infusionsläkemedel. Dessutom finns en osteoporosenheten vid kliniken.

Vi söker en medicinsk sekreterare till vår klinik.
I arbetsuppgifterna ingår medicinsk dokumentation, diagnosregistrering, förbereda inför ortopedkonferenser, remissregistrering/hantering, skriftligt besvara remisser från osteoporosenheten, posthantering, arbete i vårdens datasystem. Arbete enligt rotationssystem i receptionen på vår mottagning vilket innebär emottagande av patienter, kassahantering och tidsbokning.

Vi lägger stor vikt vid att du är noggrann, har god initiativ- och planeringsförmåga, är flexibel, kan arbeta självständigt samt ger ett gott bemötande till patienter och arbetskamrater.

Kvalifikationer

Du har något av följande;
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vana att arbeta i vård journalsystem TakeCare är meriterande liksom goda kunskaper inom IT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.