Sjuksköterska (tv), Psykiatriska mottagningen i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska öppenvården i Falun söker nu leg.sjuksköterska 100% tillsvidare.

Innehållet i den psykiatriska öppenvårdens verksamhet baseras på ett helhetsperspektiv vilket omfattar medicinska, psykologiska och sociala aspekter.
På vår enhet arbetar olika yrkeskategorier såsom sjuksköterskor, skötare, socionom, överläkare , arbetsterapeut , sjukgymnast och psykolog.

Vi söker nu efter en leg. sjuksköterska som vill arbeta med patienter där vårdbehovet kan kräva insatser både från landsting och kommun.
Patienterna har en allvarlig psykiatrisk problematik och ofta en varaktig psykisk funktionsnedsättning varför teamarbete är centralt för vårt sätt att arbeta.
Du kommer att erbjudas kontinuerligt stöd i ditt arbete.

Du ingår i vårt team på enheten, där du är delaktig och tillsammans med andra medarbetare gör bedömningar och behandlingar som vi bedömer är lämpligt utifrån din utbildning, kompetens och erfarenhet.
I dina arbetsuppgifter ingår att vara fast vårdkontakt för ett antal patienter, ansvara för medicinuppföljningar, administration kring provtagning samt kontroll av provsvar. Andra arbetsuppgifter kan vara att delta i vårdplaneringar.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska.
B-körkort krävs.
Psykiatrisk vidareutbildning önskvärt.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.