NUKLEARMEDICIN, söker sjuksköterska/BMA/rtg ssk

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Falu lasarett är länssjukhus i Dalarna. Röntgenavdelningen består av sex sektioner: nuklearmedicin, ultraljud, datortomografi, MRT, angiografi samt den konventionella sektionen.
Nuklearmedicinsektionen utför cirka 2 000 undersökningar/år. Lokalerna är nyrenoverade och utrustade med två nya SPECT- kameror, varav den ena har integrerad CT. Detta innebär att vi just nu är i den spännande fasen att lära oss ny utrustning och utveckla nya undersökningsmetoder.
Vi använder AGFA`s RIS/PACS.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. De undersökningar vi utför är bla lungemboliutredningar myocardscintigrafier, skelettscintigrafier, renogram.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, sjuksköterska eller biomedicinsk analytiker.

Som person är du flexibel, empatisk och samarbetar bra med andra människor. Vi lägger stor vikt på god arbetsförmåga och personlig lämplighet. Utbildning sker fortlöpande på plats.
Vi behöver en ny kollega till vårt strålande gäng och hoppas att just du söker.
Anställningens omfattning: Heltid, dagtid. Vikariat ett år. VUB till röntgensjuksköterska mot KI kan eventuellt erbjudas.
Kom gärna på studiebesök och/eller ring oss för att få en inblick i vad vi gör!

Rekrytering sker fortlöpande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.