Leg Sjuksköterska kirurgkliniken avd 15

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Välkommen till kirurgkliniken!

Vi finns i nybyggda lokaler i Dahlska huset, Falu lasarett. Kirurgkliniken består av tre avdelningar och två mottagningar med totalt 74 vårdplatser.

Just nu behöver vi fler sjuksköterskor till avdelning 15 som har fyra olika inriktiningar, urologi, kärl, endokrin och plastik. Avdelningen har en planerad operationsverksamhet måndag till fredag och tar under helgen emot akuta patienter.

Vi är både intresserad av dig som är nyutbildad och av dig som har tidigare erfarenheter.

Vi har för närvarande individuell schemaplanering och även 24/7avtal för natt och helgarbete. Vi ingår i ett arbetstidsprojekt som beräknas vara klart under hösten.

Hör av dig för mer information eller kom gärna förbi på ett besök.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska. Kirurgisk erfarenhet är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.