Undersköterska,Palliativ vårdavdelning Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu 1 st undersköterska till vår Palliativa vårdavdelning.
Vi bedriver specialiserad palliativ vård och är belägna på Falu lasarett. Vi har 8 st vårdplatser och tar emot patienter fr hela Dalarna.

Vården inriktar sig till patienter som har svåra symtom av sin sjukdom och patienter som befinner sig i livets slutskede.
Vår ambition är att sjukdomstiden blir så bra som möjligt för patienten och dess närstående.

Som undersköterska hos oss jobbar du mycket med omvårdnad för att tillgodose patientens alla behov, ofta tillsammans med andra professioner
På avdelningen jobbar de flesta av medarbetarna rotation med dag/natt.

Här får du ett givande och intressant arbete.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Det är viktigt att du är empatisk och har ett gott bemötande till patienter, närstående och kollegor.
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för olika sociala och kulturella sammanhang och naturligtvis ett intresse för palliativ vård.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.