Sjuksköterska Natt (Basår erbjuds), ortopediska kliniken avdelning 17/18

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Välkommen till en klinik som satsar för framtiden!

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken består av två vårdavdelningar, en öppenvårdsenhet och ett sekretariat. På avdelning 18 vårdas patienter som inkommer för planerad operation i t. ex. höft, knä eller rygg. På avdelningen bedrivs 5-dygns-vård.
På avdelning 17 vårdas patienter som inkommer akut som t.ex. höftfrakturer, fotledsfrakturer, akuta diskbråck och traumapatienter.

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling, passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerade miljö. Vi tar hand om en patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete.
Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Under sommaren har vi endast akut verksamhet.
Intern basårsutbildning för dig som nyanställd personal en gång/månad.

Utöver det nationella avtalet för OB-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för natt och helgarbete. Som nattpersonal har du ett fast nattschema, ingen rotation. Däremot roterar du mellan avdelningarna i perioder.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du bör ha god samarbetsförmåga och kunna anpassa dig till förändrade förutsättningar.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.