Medicinsk sekreterare, Vårdcentral Grycksbo

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Grycksbo Vårdcentral är en väl fungerande, trevlig vårdcentral med ett upptagningsområde på cirka 6000 invånare. Den ligger ca 13 km från centrala Falun och har goda bussförbindelser. Vi lägger stor vikt vid kvalité och tillgänglighet och har ett gott samarbete.

Arbetsuppgifterna består av medicinsk dokumentation utifrån en bred medicinsk terminologi. Dokumentationen sker i Take Care. Övriga arbetsuppgifter är remisshantering,telefonservice, posthantering, scanning, bokning i olika system. En del av arbetet består också av receptionsarbete som är en viktig post då man är vårdcentralens ansikte utåt. Sekreterargruppen är en del av primärvården och arbetet sker i samverkan med olika yrkeskategorier.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning. Gärna erfarenhet från primärvård.

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och intresserad av ett varierat arbete. Du är serviceinriktad, noggrann, du behöver snabbt kunna växla om mellan olika arbetsuppgifter och bör därför vara flexibel och stresstålig. Vi ser gärna att du har erfarenhet och förmåga att arbeta självständigt och i grupp. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.