Leg. läkare, Specialiserad palliativ vård

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Den palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan år 2012. Vi är indelade i team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder.

Specialiserad palliativa vård ges till patienter med komplexa symtom eller vars livssituation medför särskilda behov, och som utförs av multiprofessionellt team med särskild kunskap och kompetens i palliativ vård.

Arbetsuppgifterna är att delta i det specialiserade teamets dagliga verksamhet, undervisning, handledning, utvecklingsarbete och medverkan i en länsgemensam beredskapslinje.

Kvalifikationer

Du är leg. läkare, utbildning i palliativ medicin är meriterande.
Körkort är ett krav.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.