Sjuksköterska till öppenvårdsrehabilitering Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi välkomnar dig, sjuksköterska, som vill jobba inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin på vår mottagning i Falun.
Hit kommer personer med neurologiska skador eller sjukdomar, hjärnskador och minnesrelaterade tillstånd.

Arbetsuppgifter

Inom geriatrik och rehabiliteringsmedicin möter vi människor med olika diagnoser och skador som stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador, ortopediska skador och demenssjukdom i behov av utredning, behandling och rehabilitering.
Vi tillhör Geriatrik och rehabiliteringsmedicin Falun Borlänge och Säter organisatoriskt.

Arbetsplats är öppenvården i Falun som har en rehabiliteringsmedicinsk- och en geriatrisk mottagning och det förväntas att man vid arbetstoppar inom kliniken hjälps åt på hela kliniken.

Geriatriska öppenvården arbetar med uppföljning och rehabilitering på mottagningen och i hemmet efter att personen skrivits ut från slutenvård t ex personer som fått TIA/Stroke.

Här utreds personer med kognitiv svikt och misstänkta demenssjukdomar som bor i Falu kommun samt personer i yrkesverksam ålder i hela Dalarnas län där vi också har ett länsuppdrag att utreda.

Som sjuksköterska kommer du att få ett omväxlande arbete och ingå i ett engagerat team. Du kommer att erbjudas en bred kunskapsbas inom ämnesområdet. Det kommer att finnas stora möjligheter till professionell utveckling både genom utbildning samt kollegialt erfarenhets- och kunskapsutbyte.

I mottagningsverksamheten ingår även telefonrådgivning.
Du kommer att vara en del i teamet runt patienten där din kunskap och yrkeskompetens är en viktig del för helheten.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet.
Meriterande är kompetens inom strokevård, hjärnskaderehabilitering, blås- och tarmfunktionsstörning samt erfarenhet av telefonrådgivning.

Som person är du positiv, öppen och flexibel.
Du uppskattar samarbete med kollegor och patienter, men kan även arbeta självständigt och ta eget ansvar.
Du är engagerad och vill ta till dig ny kunskap och utvecklas i ditt arbete.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.