Biträdande avdelningschef Kirurgen Avd 11/KAVA samt Bariatrisk mottagning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 11 är klinikens kirurgiska akutvårdsavdelning (KAVA).
Bariatrisk mottagning tillhör kirurgkliniken och är Dalarnas länsspecialitet för patienter med fetma.

Arbetsbeskrivning
Biträdande avdelningschef med uppdrag på både avd 11/KAVA och Bariatrisk mottagning.

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team och enskilt med arbetsuppgifter som personalplanering, schemaarbete, introduktion/inskolningar, studentplanering och praktiska vårdrutiner. Som biträdande avdelningschef ingår du också i arbetsgrupper på kliniken.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska med erfarenhet av kirurgisk slutenvård. Vi ser gärna att du också har erfarenhet av ledningsarbete och har en god organisatorisk förmåga samt lätt för att fatta beslut. Du har god kunskap i att leda utvecklingsprocesser med pedagogisk skicklighet. Förmågan att hantera akut uppkomna situationer är viktigt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet bland annat samarbetsförmåga.
Landstinget Dalarnas chefsutbildning är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.