Barnmorska, Barnmorskemottagningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du en barnmorska med intresse för mödrahälsovård på jakt efter nya utmaningar?

Som barnmorska på vår barnmorskemottagning arbetar du både självständigt och i team med stimulerande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter består huvudsakligen av mottagningsarbete, men även telefonrådgivning och arbete med föräldrastöd och föräldrautbildning ingår i din roll. Rådgivning kring amning och levnadsvanor tillhör också ditt ansvarsområde.

Rollen som barnmorska kommer att utformas både utifrån dina kunskaper och verksamhetens behov, då vi vill att du ska få använda och utveckla dina kompetenser.

Arbetet är mycket varierande och verksamheten innefattar graviditetsövervakning, preventivmedelsrådgivning, gynekologiska hälsokontroller och kvinnohälsa ur ett livsperspektiv.
Mottagningen har som mål att inom en snar framtid tillhöra en familjecentral där man har nära samarbete kring familjerna med BHV, socialtjänst och den öppna förskolan.

Tillsammans arbetar vi för en atmosfär som stimulerar till nytänkande och förbättring av våra verksamheter. Vi ser att du har ett positivt förhållningssätt och att du känner inspiration av att arbeta med olika kulturer och familjekonstellationer.

Kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. För att trivas i denna roll tror vi att du har tidigare arbetslivserfarenhet som barnmorska och då gärna från MVC. Vi söker dig som är trygg och självständig i din roll som barnmorska.

Du trivs med att arbeta samverkande kring familjen och är lyhörd och ödmjuk i mötet med dina patienter och deras närstående. Du har en god förmåga att samarbeta både internt med olika yrkesgrupper och över gränser mot andra enheter.

Vidare värdesätter vi att du har ett genuint intresse för att arbeta inom kvinnosjukvård och engagemang för att tillsammans med dina kollegor vidareutveckla området. Är du dessutom positiv och nyfiken på förändring tror vi att du kan vara vår nya kollega!

I denna rekrytering tillämpas löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi ser fram emot att lära känna dig!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.