Barnmorska till Ludvika Barnmorskemottagning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På Ludvika barnmorskemottagning arbetar vi med mödrahälsovård, familjecentral, BB-återbesöksmottagning, preventivmedelsrådgivning, gynhälsa och ungdomsmottagning. Vi erbjuder även specialistmödravård en dag i veckan.
Som barnmorska inom primärvården har vi en stor bredd i arbetsuppgifterna.
Vi arbetar i ljusa rymliga lokaler och har ett bra samarbete med andra vårdaktörer.
Viss verksamhet kan även förläggas i Smedjebackens kommun.

Sedvanliga arbetsuppgifter på barnmorskemottagning. Graviditetskntroller, föräldragrupper, assisterande vid specialistmödravård, återbesöksmottagning efter förlossning och amningsrådgivning, gynekologiska hälsokontroller, preventivmedelsrådgivning samt ungdomsmottagning.

VÄLKOMMEN ATT ARBETA I VÅRT TEAM!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg barnmorska med förskrivningsrätt.
Tidigare arbete på barnmorskemottagning är meriterande.
Körkort är önskvärt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.