Telefonsjuksköterska, 1177 Vårdguiden på Telefon Dalarna, Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi rekryterar för framtiden och önskar förstärka vårt team med fler erfarna kollegor, även 65+!
Vi har givande och spännande arbetsuppgifter med stora möjligheter till utveckling på flera områden. Telefonrådgivningsarbetet är både självständigt och ett teamarbete som är brett och omväxlande.
I vårt team i dag ingår sjuksköterskor med specialistkompetenser inom flera olika områden. Vi strävar efter att vara ett starkt team med mycket kunskap för att på bästa sätt möta befolkningens behov, och nu behöver vi bli fler kollegor med timanställning.
Vi ingår i ett nätverk med Sveriges övriga telefonrådgivningssjuksköterskor i den nationella 1177-tjänsten. Vi har en datoriserad arbetsplats och bedriver sjukvårdsrådgivning vid en ergonomisk kontorsmiljö. Vår målsättning är att ge trygghet till befolkningen genom kvalificerade råd, gott bemötande och god tillgänglighet. 1177 Vårdguiden på telefon bistår även med hälso- och sjukvårdsinformation.

Vi behöver duktig, kompetent extra personal
Din inskolning pågår under två till fyra veckor. Därefter schemaläggs flera tillfällen för tid till feedback/återkoppling tillsammans med vår vårdutvecklare. Arbetssätt 1177 är ett
strukturerat arbetssätt som ger kvalitet och säkerhet i arbetet och behöver kontinuerlig reflektion av dig som telefonsjuksköterska, både själv och tillsammans med kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av sjukvårdsrådgivning på telefon samt relevant specialistutbildning.
Datorvana är ett krav.
Behärska engelska i tal är ett krav, övriga språkkunskaper är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara framgångsrik som telefonsjuksköterska krävs mycket god förmåga att samarbeta, att kunna anpassa sig till förändrade förutsättningar. Du är serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.
Vår arbetsplats finns i ett fristående hus vid Borlänge sjukhus. Inom en snar framtid hoppas vi också kunna erbjuda arbetsplatser även i norra och södra Dalarna. Filialer samt möjligheten att arbeta hemifrån är några av de möjligheter utvecklingen av 1177 Vårdguiden kommer att ge.

Välkommen med Din ansökan!

Ta chansen att vara en del av framtidens 1177 Vårdguiden på Telefon i Dalarna!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.