Sjuksköterskor, Dialysmottagningen Falun, basår erbjuds

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska på tv anställning på Dialysmottagningen. Dessutom behöver vi fler sjuksköterskor som får sin tv tjänst på medicinkliniken med placering på Dialysmottagningen. Du erbjuds att delta i medicinklinikens Basår.
Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning.
Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.

Som sjuksköterska på dialysmottagnigen ansvarar du tillsammans med kollegor för omvårdnad och ordinerad behandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik.
Vi arbetar för ett mer personcentrerat förhållningssätt och flera av patienterna är delaktiga i sin dialysbehandling.

Vi behandlar patienter med kronisk njursvikt men även patienter med akut njursvikt som har behov av dialysbehandling, antingen på mottagningen eller på IVA.

Du får 8 veckors inskolning. Vi arbetar med ISP (individuell schemaplanering), dag (7-15:30), kväll (11:30- 20.00 fn är mottagningen kvällsöppen mån-ons-fre) och var tredje helg (lördag 7-15, söndag 12:30-20)

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Yrkeserfarenhet är meriterande och då gärna med erfarenhet från bloddialys och njurmedicinsk vård, men inte nödvändigtvis. Du ska vara intresserad av medicinsk teknik.

Vi söker dig som vill arbeta personcentrerat. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.
Du är positiv, driven och har framåtandan och vill gärna ha ansvarsuppdrag.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.