Undersköterska Dagkirurgiavdelningen Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är undersköterska och vill vara med oss i vårt team på Dagkirurgen.
Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, Vi som jobbar här är anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi , arbeta för en god och säker vård.
Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi , arbeta för en god och säker vård.
På avdelningens fem operationssalar bedrivs dagkirurgiska ingrepp inom, kirurgi, gynekologi samt ortopedi. Vi har även ett samarbete med barndagvården.
Till avdelningen hör en preoperativ och uppvakningsdel. Vi arbetar utifrån ett flödestänk och tar hand om patienten före, under och efter operationen.
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pass på operationssal samt arbete på uppvakningsdelen. Detta kan komma att ändras på detta utifrån ditt intresse och kompetensområde.
Är Du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss enligt nedanstående

Välkommen till oss!

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.