Administratör/ informatör till Folktandvården i Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en administratör/informatör som ska vara drivande i utvecklingen med att stärka Folktandvårdens varumärke. Du kommer att ingå i Folktandvårdens kvalitet- och utvecklingsfunktion och agera beställare mot landstingets kommunikationsavdelning.

Vårt uppdrag är att planera och bedriva tandvård i Dalarnas län. Folktandvården har ca 500 anställda och har verksamhet i hela Dalarnas län.

ARBETSBESKRIVNING
. Information och kommunikation mot extern hemsida,1177, mina vårdkontakter, sociala medier och på landstingets INTRA-nät.
. Uppdatera och utveckla Folktandvårdens kommunikationsstrategi tillsammans med ledning och central kommunikationsavdelning
. Skriva och publicera texter internt och externt
. Projektledare kundnöjdhetsundersökning
. Delaktig i genomförandet av medarbetarenkät
. Backup administration barntandvård
. Delaktig i viss administration, intern och extern information gällande frisktandvård
. Delta i arbetet med att stärka Folktandvårdens informationssäkerhet
. Delta i arbetet kring inköp och hantering av profilartiklar och profilkläder
. Delaktig i framtagande av e-lärande, filmer

Tjänsten innebär ett varierande arbete med möjlighet att påverka i det stora och det lilla. Som administratör/informatör inom Folktandvården i Dalarna bidrar du till att effektivisera och förbättra kommunikationen i organisationen och bidra till en stärkt bild av förvaltningen. Du arbetar med kommunikationsplanering som grund för allt arbete och detta inkluderar analys, planering, genomförande och utvärdering av genomförda insatser och projekt.

Placeringsort: Falun

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett stort engagemang för att arbeta med information och kommunikation, har du sedan en akademisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå inom information, kommunikation eller media så är detta ett stort plus.
Du har erfarenhet av information och kommunikationsarbete. Du behärskar svenska språket väl och är bra på att uttrycka dig både skriftligt och muntligt. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med Sharepoint.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi fäster stor vikt vid dina sociala färdigheter och möjligheter att knyta kontakt. I din roll som administratör och informatör är de viktigaste egenskaperna utöver din förmåga att uttrycka dig i text att du är strukturerad och kvalitetsmedveten, men samtidigt kreativ och positiv till utveckling.
Du behöver trivas med att ha många bollar i luften, arbetar självständigt och får saker gjorda. För att du ska trivas i rollen så behöver du ha lätt att samarbeta med andra och inte dra dig för att vara synlig ute i vår verksamhet.

Tidsbegränsad anställning 1 år med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.