ST-läkare heltid Hudkliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till en trevlig och välfungerande klinik, vi söker en ST-läkare 100 %.
Hudkliniken Dalarna har ett länsövergripande ansvar för hudsjukvård inklusive venereologi. Specialistmottagning hud och STI, behandlingsenhet och en vårdplats finns på Falu lasarett.
Kliniken har även enheter i länet på Avesta- Ludvika- och Mora lasarett samt Borlänge sjukhus där patienter med hudsjukdomar får behandling med hjälp av undersköterska/sjuksköterska. Placering Falu lasarett.

Kvalifikationer

Du är Leg. läkare. Tidigare erfarenhet av dermatologi är meriterande. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.