Undersköterska ÖNH-Mottagningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna.
I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt.
Placering ÖNH-mottagningen Falun.

Som undersköterska på ÖNH-Mottagningen har du ansvar för att assistera läkarna vid omhändertagande av patienterna, provtagning, tidsbokning, Tele Q för tidsbokning, receptionsarbete samt beställning av förråd.
Vi har även olika ansvarsområden som Du kommer att ta del av. Tjänstgöring på klinikens övriga delar kan förekomma.
Tjänstgöring dagtid.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi ser gärna att du är utvecklingsbenägen, har lätt att kommunicera och att arbeta i team. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.