Distriktsläkare Långshyttans Vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns det betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi som Dalarnas största arbetsgivare är en viktig del av utvecklingen.

Arbetsuppgifter

Långshyttans Vårdcentral söker distriktsläkare:
Varför arbeta på en underbemannad vårdcentral när vi blir fulltaliga om Du kommer till oss.
Vi är 3 st kollegor idag och om Du börjar hos oss så uppfyller vi målet 1500 listade per heltid.
Vi har 5400 listade och ca 300 asylsökande i vårt område.

Långshyttan är en ort i södra Dalarna. Vårdcentral Långshyttan är en liten vårdcentral med gott renommé som har blivit framröstad av patienterna till Dalarnas bästa vårdcentral flera år i rad. Vi har ca 5400 patienter listade hos oss. Vi har läkarmottagning, samtalsmottagning, sköterskemottagning, barnmorskemottagning, BVC och sjukgymnastmottagning.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Specialist i allmänmedicin.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.