Servicetekniker El Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Landstingsservice är inne i en spännande förändring där vi implementerar en processorienterad organisation. Syftet att se över vår organisationsstruktur är bl a att möta de ökande kraven och förväntningarna på Landstingsservice, för det krävs en tydligare fokusering på både linje och process. Ambitionen är att Landstingsservice ännu bättre ska säkerställa att vi arbetar med rätt saker, på rätt sätt, i rätt tid och med rätt person i en föränderlig verksamhet

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med drift- och fastighetstekniskt underhåll, i första hand inom Falu Lasaretts driftområde. Vid Fastighetsteknik i Falun kommer du även att arbeta tillsammans med övriga servicetekniker, teamchef, eldriftansvariga samt kundtjänst.

Då vi är en länsorganisation kan arbete på annan ort förekomma.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Provtjänstgöring under 6 månader kan komma att bli aktuellt.

Kvalifikationer

För att arbeta som servicetekniker vid fastighetsteknik Falun krävs att du:
- har examen från Elyrkesprogrammet eller likvärdigt motsvarande BB1.
- har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom elområdet.
- har tidigare erfarenhet från arbete där även analys och problemlösning ingår.
- har goda datakunskaper.
- har god vana från dokumentationsarbete.
- har körkort med lägst B-behörighet.
- behärskar svenska i tal och skrift.
- hemadress i närområde (ca 30min med bil för beredskap)

Meriterande för tjänsten är:
- högre behörighet än BB1,
- YA Driftteknikerutbildning.
- erfarenhet från belysningsunderhåll och belysningsprogrammering.
- erfarenhet från industriunderhåll.
- vana från PLC programmering.
- erfarenhet från arbete med fastighetsautomation.
- tidigare erfarenhet från beredskapsarbete.
- tidigare erfarenhet av att arbeta i nära kontakt med leverantörer och kunder.

Som person bör du ha god samarbetsförmåga, kan arbeta både i grupp och individuellt, är strukturerad och driven. Du är även flexibel, noggrann, har gott omdöme och kan möta kunden på ett professionellt sätt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.