Sjuksköterska med 24/7 avd 45, ÖNH-kliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två sjuksköterska till avd 45 med chans till samordningsansvar.

Vårdavdelningen har 11 st vårdplatser. Dagkirurgiska avdelningen har 8 st platser.
Du har det dagliga ansvaret för omvårdnads arbete tillsammans med en undersköterska. Du ansvarar för patienter i olika skeden i vården, med allt från inskrivning, pre- och postoperativt och utskrivning av patienter. Våra patienter är i alla åldrar, det är allt från korta till långa vårdtider. Även palliativ vård förekommer. Förutom ÖNH-patienter vårdas även ögon, käkkirurgens- och sjukhustandvårdens patienter på avdelningen. Vi har jourverksamhet på avdelningen och dagkirurgi på en närliggande sluss.
Du erbjuds ett omväxlande och stimulerande arbete med ett öppet och positivt arbetsklimat.

Vi har en välfungerande utbildningstänk och erbjuder våra sjuksköterskor att utvecklas under sin anställning med internutbildningar, utbildningsdagar samt möjlighet att läsa ÖNH kurser.

Vi på avd 45 har en 24/7 verksamhet, därav ingår dag/kväll/natt och helg tjänstgöring. Möjlighet till endast natt tjänstgöring finns också.

Kvalifikationer

Vi söker dig leg sjuksköterska.
Vi ser gärna att du har är utvecklingsbenägen, har lätt att kommunicera och att arbeta i team.
Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringsperioden..

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.