Semestervikarier Köksbiträde alt. Kock/Kokerska Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns det betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi som Dalarnas största arbetsgivare är en viktig del av utvecklingen.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Tjänstgöring vid Aromköket Mora lasarett samt mottagningskök inom äldreomsorgen i Mora kommun.

Du kommer tillsammans med ditt team arbeta självständigt med varierande arbetsuppgifter i kök och mottagningskök. Arbetsuppgifterna består av återuppvärmning av mat, dukning, servering, disk och städning. Schemalagd arbetstid med helgtjänstgöring.

Arbetsplatsen
Kostsamverkan i Mora ingår i Landstingsservice Dalarna. Det är en serviceenhet som arbetar mot hälso- och sjukvården och äldreomsorgen i Mora Kommun.
Kostsamverkan har verksamhet på lasarettet i Mora och på fyra äldreboenden i kommunen.
Vi tillagar anpassade måltider till lasarettets vårdavdelningar och Moras äldreboenden samt driver personalrestaurang på Mora lasarett.
Vi tycker det är viktigt att erbjuda god och näringsriktig mat samt bra service till våra kunder.
Du kommer att ingå i ett team som består av både män och kvinnor i olika åldrar och med olika bakgrund.

Variation i sysselsättningsgrad kan förekomma.

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet av arbete inom restaurang och storhushåll är meriterande.
För att arbeta som vikarierande kock/kokerska krävs 3-årig gymnasieutbildning.

Du ska vara flexibel, serviceinriktad och ha ett brinnande intresse för Dina arbetsuppgifter
Vikariaten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Minimiålder 18 år.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.