Sjuksköterska ÖV-enheten Ortopediska kliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken består av två vårdavdelningar, en öppenvårdsenhet och ett sekretariat. Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö. Just nu behöver vi ytterligare en sjuksköterska p g a pensionsavgång.

Arbetet för dig som sjuksköterska innebär sedvanliga mottagningsuppgifter, telefonrådgivning, egen sjuksköterskemottagning, förinskrivning av elektiva slutenvårdpatienter och assistera vid polikliniska operationer.
Arbetet innebär dagtid.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ortopedi men inget krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.