Undersköterska tv IVA/UVA Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Intensivvårdsavdelningen (IVA) i Falun söker 2 medarbetare som ersättare för undersköterskor som går i pension.
IVA tillhör An/OP/IVA kliniken och har 8 patientplatser. Här vårdas de mest sjuka patienterna, både barn och vuxna. Till avdelningen hör också uppvakningsavdelningen (UVA ) med 17 platser. Vi tillämpar individuell schemaplanering. Tjänsterna är rotationstjänster med minst 20% natt alternativt enbart natt. Introduktion enligt speciellt program med utbildningsdagar under 5 veckor.

Vården på IVA/UVA är högspecialiserad och tekniktät. Som undersköterska ingår du i ett team tillsammans med sjuksköterska och läkare. Dina arbetsuppgifter består av avancerad omvårdnad och övervakning av svårt sjuka patienter. Till avdelningen hör också uppvakningsavdelningen (UVA) där nyopererade patienter vårdas.

Rotation minst 20%natt alternativt nattjänst.

Kvalifikationer

Examen från vård-och omsorgsprogrammet eller annan relevant undersköterskeutbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Erfarenhet från slutenvård, medicin, infektion, kirurgi samt barn är meriterande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.