Medicinska sekreterare, Allmänpsykiatriska kliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsövergripande uppdrag inom vuxenpsykiatrin, med ansvar för psykiatrisk akutvård, slutenvård, missbruksvård och beroendevård samt specialistvård för patienter med ätstörningar. Kliniken har verksamhet både i Säter och i Falun.
Vi söker nu en medicinsk sekreterare med placering i Falun.

Dina arbetsuppgifter:
Ansvara för dokumentation i patientjournalen, dokumentation och bevakning kring psykiatrisk tvångsvård (LPT och ÖPT), diarium (PACT), kassaregistrering, systemadministratör, posthantering, informationshantering (IT) och övriga administrativa funktioner som t.ex. introduktion av ny personal och videokonferensbokning.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p, vårdadministrativa programmet 120 p, YH-utbildning 400 p eller 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare inom sjukvård är meriterande. Du skall ha goda datakunskaper.
Vi söker Dig som är flexibel och har initiativ- och planeringsförmåga, ansvarstagande, är noggrann, stresstålig och ser möjligheter till utveckling av verksamheten.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.