Samordningssjuksköterska avd 23 tv

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Avd.23 ingår i medicinkliniken på Falu lasarett . Avd. har 18 vårdplatser och inriktningen är hematologi och gastroenterologi .

Arbetsuppgifter

Som samordningssjuksköterska innebär det att man har det huvudsakliga ansvaret för att kalla till och genomföra vårdplaneringar, kontakt med kommun, vårdcentraler mm. Det innefattar även en del andra arbetsuppgifteter mot avd, tex patienter som kommer på väntelista samt stötta övriga sjuksköterskor med infusioner och injektioner. Jobbet är dagtid med var 4:e helg.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska. Erfarenhet från hematologi och gastroenterologi är meriterande. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper samt samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under annonseringstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.