Klinikassistent till Länslogopedin

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Länslogopedin är länsövergripande med verksamhet i Mora, Falun, Ludvika och Avesta. Vi är cirka 22 logopeder och 3 sekreterare.
Vi tar regelbundet emot studenter från logopedutbildningen i Uppsala.

Du kommer att ingå i verksamhetens ledningsgrupp och fungera som cheflogopedens sekreterare i det vardagliga arbetet. Du ska i samverkan med övriga medarbetare svara för remisshantering, journalskrivning, patientkallelser, frånvarohantering, sjuk/friskanmälan, fakturahantering, statistikhantering. I tjänsten ingår även telefonservice och receptionsarbete samt att vara systemadministratör.

Tjänsten är placerad vid vår mottagning på Falu lasarett.

Kvalifikationer

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker en person som har några års erfarenhet i yrket och helst har arbetat som klinikassistent tidigare. Du gillar att ha många bollar i luften och är serviceinriktad med god samarbetsförmåga.
Du är bra på att organisera och vi ser gärna att du har goda datorkunskaper. Du bidrar med idéer och tankar om hur verksamheten kan förbättras och utvecklas.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.