Undersköterska tv akutsjukvård Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen vid Falu lasarett har som uppdrag att bedriva specialiserad sjukvård för akut svårt sjuka eller skadade medborgare i ett brett spektrum omfattande olika medicinska specialistområden, dygnet runt, året om.
Som undersköterska på Akuten får du en bred erfarenhet. Du tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga, är stresstålig.
Vi söker dig som är initiativtagande och flexibel, har god samarbetsförmåga samt tycker om kompetensutveckling. Du känner dig trygg i din yrkesroll och har en positiv grundinställning.
Om du vill ha ett stimulerande, utvecklande och spännande arbete tillsammans med positiva och kompetenta kolleger så är vi den arbetsplats du söker. Är du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta enligt nedan.

Kvalifikationer

Krav: Undersköterskeutbildning
Meriterande: Diplom i Vård- och omsorgscollege
Genomgången kurs i akutsjukvård
Vana och erfarenhet från somatisk sjukvård
Tidigare erfarenhet från arbete på en akutmottagning

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.