Avdelningschef och verksamhetsutvecklare, Gagnefs vårdcentral 100%

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vårdcentral Gagnef ligger ca 2 mil norr om Borlänge med Falu lasarett som länssjukhus 3,5 mil bort. Pendlingsmöjligheter finns med allmänna kommunikationsmedel så som tåg och buss då Gagnef ligger på sträckan Stockholm- Mora. Vårdcentralen har 10.200 listade. Vi är ca 50 engagerade medarbetare.
Vi är sedan 2012 Akademisk Vårdcentral.
Vi är ett glatt gäng som tycker det är roligt att lära känna nya kollegor. Vi har en dynamisk verksamhet och är öppna för nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en avdelningschef för rehab enhet och vårt psykosociala team samt en verksamhetsutvecklare för vårdcentralen.

Som avdelningschef och verksamhetsutvecklare är du direkt underställd verksamhetschef och ingår som en del i vårdcentralens ledningsgrupp.

Tjänsten är 100% med grundanställning i din profession och förordnande som chef och verksamhetsutvecklare på 3 år.

Som avdelningschef ingår personalansvar i det inkluderas ekonomi, verksamhetsutveckling, arbetsmiljö och bemanningsansvar.
Arbetet innebär också att skapa och bibehålla ett gott och utvecklande samarbete med både interna och externa vårdaktörer med patientens bästa i centrum.

Som verksamhetsutvecklare kommer du att stödja verksamhetschef i kvalitets och verksamhetsutveckling av en jämlik och hälsofrämjande hälo- och sjukvård.
Du får uppdrag att planera, utveckla, samordna, genomföra och följa upp verksamhetsutveckling.

I uppdraget ingår omvärdsbevakning samt att följa förändringar inom aktuell lagstiftning och nationella riktlinjer och kunna vara administrativt stöd till verksamhetschef.

Kvalifikationer

Du är legitimerad i något av följande yrken: Fysioterapeut/sjukgymnast, arbetsterapeut, psykolog, sjuksköterska/distriktssköterska eller för uppdraget annan lämplig utbildning.

Personliga egenskaper av betydelse är framförallt förmåga till samarbete och genuint intresse för ledarskap och utveckling.

Vi söker en engagerad, positiv ledare/verksamhetsutvecklare vars arbetsätt präglas av tydlighet och delaktighet.

Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete.
En viktig del av arbetet som avdelningschef är att skapa delaktighet och på bästa sätt tillvara ta och utveckla den kompetens och kraft som finns i medarbetar gruppen.
Då ditt arbete är väldigt självständigt behöver du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete.

Det är meriterande med yrkesbakgrund och /eller chefserfarenhet inom hälso- och sjukvård.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Fackliga kontakter:
Psykologförbundet Eva Gunnarsson, 023-492907 eva.gunnarsson@ltdalarna.se

Fysioterapeuterna/SACO Anna Lundgren,
0241-498541
annaerika.lundgren@ltdalarna.se

SACO, Annelie Sundstedt, 073-0621170
annelie.sundstedt@ltdalarna.se

Vårdförbundet Kristina Sjöberg, 0241-498500 kristina.sjoberg@ltdalarna.se

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.