Sjuksköt./Distriktssköt. VC Ludvika-Grängesberg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen i Grängesberg är det en sköterskemottagning med läkare placerad i Ludvika och i Grängesberg en dag/vecka.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara inriktade på egen sjuksköterske/distriktssköterskemottagning, bedömningsmottagning, provtagning och telefonrådgivning.
Du får gärna ha intresse för annan egen sjuksköterskemottagning med inriktning hypertoni.

Vi ser gärna att du har intresse för att utveckla vårdcentralen och sköterskemottagningen i Grängesberg tillsammans med övriga medarbetare i teamet.

Placering på sjuksköterskemottagningen i Grängesberg.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt. Du får gärna ha intresse för annan egen specialistsköterskemottagning.

Körkort erfordras.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.