Leg fysioterapeut/sjukgymnast till Fysioterapienheten på Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Fysioterapiverksamheten på Falu lasarett söker legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast för vikariat 2018-08-20 till 2019-08-31.

Arbetsuppgifter

Fysioterapiverksamheten på Falu lasarett är indelad i tre arbetsgrupper opererande, akutmedicin samt geriatrik, rehabilitering och palliativ vård.
Vi arbetar mot samtliga kliniker på Falu lasarett.

Din placering blir i den opererande arbetsgruppen med huvudplacering inom ortopedi, både sluten- och öppenvård.

Arbetsuppgifterna är sedvanliga fysioterapeutiska/sjukgymnastiska insatser såsom: funktionsbedömning, pre- och post op information och mobilisering, behandling av ortopediska patienter och hjälpmedelsutprovning.

Du kommer att arbeta självständigt och i nära samarbete med erfarna kollegor där utvecklings- och förbättringsarbete utgör en naturlig del i arbetet.

Hos oss erbjuds du en grundlig inskolning samt utbildning och kompetensutveckling utifrån dina erfarenheter.
I tjänsten ingår jourverksamhet samt kan handledning av studenter.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse av ortopedi.

God förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i svenska språket.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.