Fysioterpeut/sjukgymnast till Geriatrik och öppenvård i Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Geriatrik och öppenvård Borlänge sjukhus är en del av Geriatrik och rehabiliteringsmedicin Borlänge Falun Säter där det finns en geriatrisk öppenvårdsmottagning, dagrehabilitering och specialiserad hemrehab. Upptagningsområdet är Borlänge, Säter och Gagnef kommun. Som fysioterapeut/sjukgymnast jobbar du i nära samarbete med arbetsterapeut och övriga teamet antingen med placering dagrehab eller placering hemrehab. Inom dagrehab är det övervägande rehabilitering av stroke och andra neurologiska diagnoser. Inom hemrehab är det övervägande stroke och ortopedi men även andra diagnoser som kräver intensiv rehabilitering.

Kvalifikationer

Leg Fysioterapeut/sjukgymnast. B - körkort.
Gärna erfarenhet av strokerehabilitering
Stor vikt läggs vid personliglämplighet

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.