Sjuksköterska, Reumatologkliniken avd 12, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Reumatologkliniken.
Vi söker en sjuksköterska på vår vårdavdelning som tycker om att arbeta med omvårdnad och omhändertagande av reumatolog, hud och ortopedpatienter. Trygg med att arbeta i team samt att ta eget ansvar.

Vi har 9 vårdplatser bestående av 1 hudplats, 3 reumatologplatser och 5 ortopedplatser. Inne på avdelningen bedrivs även en infusionsmottagning.
Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.

Arbetstid måndag till fredag (ej röda dagar).

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.