Tandhygienist till Folktandvården i Idre/Särna 17:2018:66 - Landstinget Dalarna

Tandhygienist till Folktandvården i Idre/Särna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Nu behöver vi en tandhygienist till våra tandvårdskliniker i Idre/Särna. Har du stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad tandvård för barn och vuxna? Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för att göra vår vision verklig.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 27 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär tjänstgöring på kliniken i Särna 2 dagar/v och övriga dagar arbetar du på kliniken i Idre.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandhygienistens kompetensområde med patienter i alla åldersgrupper. Du undersöker vuxna och barn och terapiplanerar i samråd med tandläkare.
På klinikerna arbetar verksamhetschef, som även är tandsköterska, samt en tandhygienist/tandsköterska. Klinikerna ska även ha en tandläkare.

Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter, ett intressant och utvecklande jobb, arbetsgemenskap och god stämning. Vi har digital röntgen och använder datasystemet T4 för tidbokning, ekonomi och journalföring.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se.
Våra kliniker ligger i norra Dalarna i Älvdalens kommun. Fjäll och natur omringar oss och Idre är en turistort med besökare året runt. Fiske, vandring och skidåkning är några av aktiviteterna du kan ägna dig åt här.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandhygienistlegitimation. Erfarenhet av datasystemet T4 är meriterande och körkort är ett måste. Du använder svenska i tal och skrift.

Vem är du?
- Du uppskattar teamarbete
- Du kommunicerar med arbetskamrater och patienter på ett lyhört och smidigt sätt
- Du ser omhändertagande och service som en naturlig del av arbetet.
- Du organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Tjänsten är tillsvidare heltid, sysselsättningsgrad kan diskuteras.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.