Sjuksköterska, vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi utökar och utvecklar verksamheten och behöver förstärka med sjuksköterskekompetens inom ett flertal områden som sjukvårdsrådgivning, mottagningsarbete och specialområden som astma/KOL, diabetes, hjärtsvikt, äldre mm.
Möjlighet till vidareutbildning inom de olika specialområdena finns vid intresse.
Ditt uppdrag kommer att variera beroende på inriktning och du kommer att arbeta både självständigt och i team med stimulerande arbetsuppgifter som kommer att utformas utifrån dina kunskaper och verksamhetens behov, då vi vill att du ska få använda och utveckla dina kompetenser.
Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och samarbetar när det behövs.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med tidigare yrkeserfarenhet.
Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. Gärna med specialistutbildning som distriktssköterska, diabetessköterska, astma och/eller hjärtsvikt, demens/minnes, blodmott etc.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker Dig som är positiv, trygg, flexibel och har intresse för teamarbete och verksamhetsutveckling.

Välkommen med Din ansökan redan idag! Vi kommer att ha fortlöpande anställningsintervjuer.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.