Fysioterapeut/Sjukgymnast, VC Domnarvet, Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På vårdcentralen arbetar Fysioterapeuterna/Sjukgymnasterna i team tillsammans med många andra professioner. Vi arbetar med att utveckla nya och mer aktivt konkreta arbetsformer för att förbättra våra behandlingsresultat. Bland annat kan nämnas Diabetes-team och KOL-team.
Fysioterapeuterna/Sjukgymnasterna på vårdcentralen arbetar även som 1:a linjens instans.
Vi är samlokaliserade med andra team-professioner för att få ett fysiskt nära samarbete. Lokalerna innehåller även ett välutrustat Gym

Kvalifikationer

Du är leg Fysioterapeut/ Sjukgymnast. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.