Skötare tv Allmänpsykiatriska kliniken avd 90 Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd 90 har 10 platser och behandlar främst patienter som är inskrivna under vårdformen tvångsvård (LPT) eller patienter som har allvarliga psykiska symtom där det finns risk för att han/hon skadar sig själv eller andra. Patienterna på avdelningen har företrädesvis psykos / schizofrenidiagnos eller ett maniskt skov och är i behov av en mer intensiv omvårdnad och övervakning. Till avdelningen är klinikens Behandlingsteam med kurator, psykolog och arbetsterapeut knutet.

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem. Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga psykiska symtom i det akuta skedet. I uppdraget ingår sedvanliga uppgifter för en skötare inom sluten psykiatrisk vård såsom patientnära vård och logistik likväl som individuella planeringar kring omvårdnad.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet, YH-utbildning Skötare inom Psykiatrisk verksamhet 400 poäng eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Psykiatri och Samhällsbaserad psykiatri.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.