Samordningssjuksköterska (tv) Avdelning 10 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 10 är en Geriatrisk Rehabiliteringsavdelning med 24 vårdplatser som är fördelad i tre grupper. En grupp för Stroke-, TIA, hjärnskador, en grupp för ortopedi-, frakturer-, protes-, smärtbehandling- och en grupp för de mest sjuka äldre som behöver medicinsk vård, behandling och rehabilitering.

Välkommen till en avdelning som vårdar patienter med många olika diagnoser och som ständigt utvecklas.

Tjänsten som samordningssjuksköterska är en tillsvidareanställning i din grundprofession på Avdelning 10. Initialt arbetar du enbart som avdelningens samordningssjuksköterska, samordnar och planerar utskrivningen av patienter.
I överenskommelse planeras även introduktion på vårdavdelningen som sjuksköterska i teamet, dels för att få förståelse för avdelningens rutiner, men också för att få mer omväxlande arbetsuppgifter.
Arbetet innebär att följa de lagar, författningar och rutiner som styr samverkan vid in- och utskrivning i slutenvård samt utveckling av dessa rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är sjuksköterska och har erfarenhet från hälso- och sjukvårdsjukvård inom landsting och/eller kommunal regi. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tidigare erfarenhet av att arbeta med samordning/samverkan är meriterande. Viljan att arbeta i och utveckla arbetsuppgifterna inom området. Har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

För att trivas hos oss är du självständig och trygg i dig själv. Som person är du strukturerad och noggrann. Du har en bra samarbetsförmåga och har lätt att knyta kontakter. Det är viktigt för oss att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.