Sjuksköterska Avd 61 Medicinkliniken Mora Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd 61 är en internmedicinsk akutavdelning med inriktning mot hematologi och diabetes.

När du jobbar i 24/7 verksamhet få får du utöver ob-ersättning ett särskilt 24/7 tillägg för natt och helgarbete.

Nu söker vi två sjuksköterskor till oss på avdelning 61. Här växer du med ansvaret! Vi erbjuder dig ett arbete i ständig utveckling som passar både dig som är nyutbildad sjuksköterska och för dig som har många år i yrket. Här har du trevliga arbetskamrater i ett positivt och öppet arbetsklimat.

Arbetssättet bygger på att vi är uppdelade i två team, dagtid jobbar vi 2 sjuksköterskor och 1 undersköterska med 8 patienter, kväll och helg arbetar man i vårdpar. Som sjuksköterska jobbar du aldrig ensam på avdelningen, utan det finns alltid någon mer på samma pass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.
Du bör vara lyhörd och empatisk i sjuksköterskerollen, med förmåga att bemöta patienter och anhöriga i olika situationer. Vi ser också att du är positiv och engagerad med intresse för utveckling och att vara med och påverka verksamheten framåt.
Du bör också kunna arbete i team, men även självständigt, och vi ser det som en fördel om du har intresse för diabetes och hematologi.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.