Leg Fysioterapeut / sjukgymnast Geriatrik och öppenvård Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Geriatrik och öppenvård Borlänge är en liten öppenvårdsenhet på Borlängesjukhus som bedriver specialiserad rehabilitering i hemmet eller på mottagning. Vi är en gemensam klinik Rehabmedicin och Geriatrik Borlänge Falun Säter.

Arbetsuppgifterna består att svara för den fysioterapeutiska kompetensen vid utredning / behandling av funktionsbortfall, förflyttningar, smärta, ADL, hjälpmedel och kognition på patienter med ortopediskaskador, stroke eller andra neurologiska sjukdomar.
Patienterna behandlas i hemmet eller på mottagning. Inom hemrehab behandlas flera olika somatiska diagnoser för att förkorta tiden inom slutenvård. Inom dagrehab behandlas i huvudsak stroke och andra neurologiska diagnoser.
Arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeut och övriga teamet.

Kvalifikationer

Du är leg Fysioterapeut / sjukgymnast.
Stor vikt vid personlig lämplighet.
Erfarenhet att stroke / neurologisk rehab är meriterande.
Är du nyutbildad så finns stora möjligheter till handledning/ mentorskap av erfarna kollegor.

B-körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.