Utbildningsanställning för sjuksköterska under specialistutbildn ortopedi

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Ortopediska kliniken är en klinik i ständig utveckling som satsar på framtiden. Kliniken består av två vårdavdelningar, en öppenvårdsenhet och ett sekretariat. Här råder ett öppet och positivt arbetsklimat med trevliga arbetskamrater. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö.
Vi erbjuder dig nu en möjlighet till tillsvidareanställning på 100% som sjuksköterska på ortopediska klinikens vårdavdelning i Falun. Du arbetar som sjuksköterska 50% och läser på distans 50% till specialistsjuksköterska med bibehållen lön. Specialistsjuksköterskeutbildningen är inom Kirurgi 60p med inriktning ortopedi på KI eller Vård av äldre med inriktning ortopedi HsD under 2 år. Lärandet är verksamhetsinriktat. Val av lärosäte, studieuppgifterna samt examensarbete återkopplas till verksamheten och utformas i samråd med närmaste chef.

Hos oss erbjuds du också:
- Efter godkänd examen övergår anställningen till en tillsvidareanställning som specialistsjuksköterska inom ortopedisk omvårdnad på vårdavdelning.
- Arbeta två helger av fem
- Individuellt schema där du kan vara med och påverka dina arbetstider utifrån verksamhetens behov. Du ska kunna arbeta dag, kväll och helg.
- Ett mycket fördelaktigt 24/7 tillägg för helgtjänstgöringKvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med kandidatexamen.
Du ansvarar för att ansökan till avsedd utbildning sker innan 170418.

Hos oss trivs du om du tycker om varierat arbete och har en förmåga att anpassa dig till olika typer av situationer.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och lämplighet.

Kriteriet för att ansöka om utbildningsanställning för specialisering är minst 12 månaders väl vitsordad arbetslivserfarenhet från yrket. Kravet på minst 12 månaders yrkeslivserfarenhet ska vara uppfyllt senast vid denna ansökningstidens utgång.

Förutsättningar för tillsättande av Utbildningsanställning för sjuksköterska under specialistutbildning är:
Godkänt beslut om finansiering med medel ur professionsmiljarden 2017-2018 av den del där sjuksköterskorna inte arbetar kliniskt. Godkänd antagning till Specialistsjuksköterskeutbildning Kirurgi 60p vid Karolinska Institutet eller Vård av äldre 60p vid Högskolan Dalarna.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.