Sjuksköterska - Vill du bli en del av framtidens BUP Dalarna?

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en utvecklingsintresserad sjuksköterska till barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården avdelning 68 vid BUP i Falun.

Avdelning 68 är en gemensam resurs för hela BUP Dalarna som har fyra vårdplatser. Avdelningens uppdrag är att arbeta med akuta situationer och kortare inläggningar. Barnet/ungdomen har oftast en vårdnadshavare med sig på avdelningen och vi har kontakt med övriga familjen.

Förutom sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom psykiatrisk omvårdnad, triagerar sjuksköterskor joursamtal på kvällar, helger och nätter.

Arbetet på avdelningen kännetecknas av engagemang och lyhördhet, där vi alltid har barnet/ ungdomen i fokus. På avdelningen samarbetar sjuksköterskor, undersköterskor, skötare, psykologer, kuratorer och läkare.

Du kommer att få ett spännande, omväxlande och utvecklande arbete. I sjuksköterskerollen har du har det övergripande omvårdnadsansvaret för inneliggande patienter.

Du leder och fördelar omvårdnadsarbetet på avdelningen och du får ta stort ansvar och fatta beslut kring patientens omvårdnad.
Vi har kontinuerlig handledning både internt och externt.

Du får gärna ha intresse av delta i vår länsgemensamma jourverksamhet.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, gärna med psykiatrisk vidareutbildning.

Tidigare erfarenhet från barn- och ungdomspsykiatri samt familjearbete är meriterande. Du är stresstålig och tycker om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet och problemlösningsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid ditt intresse för att bidra till utveckling av avdelningen, samarbetsförmåga och personlig lämplighet.
Vi ser gärna att du har körkort.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Månadslön samt löneutvecklingsstege. Psykiatrins heldygnsvård och BUP avdelning 68 har en löneutvecklingsstege: 4000 kr vid start + 1000 kr efter ett år + 1000 kr efter två år. Vilket innebär 6000 kr i månaden extra efter två år + årlig lönerevision.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.