Biträdande avdelningschef Centraloperation Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker en biträdande avdelningschef för operationspersonalen på Centraloperationsavdelningen och vi söker Dig som är operationssjuksköterska och som vill arbeta med bemanning och rekrytering.

Tillsammans med avdelningschef och biträdande avdelningschef för anestesipersonal kommer Du att arbeta med att planera, leda och fördela personal, rekrytera och coacha så att personalgruppen utvecklas och trivs på arbetsplatsen.
Samordning och uppföljning av bemanning och produktion är två viktiga arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du är direkt underställd avdelningschefen och Du ingår förstås i klinikledningen.

Centraloperation är indelad i två huvudsektioner där den ena sektionen är kirurgi/gynekologi och den andra sektionen ortopedi. Vi har en sal med robotkirurgi och en hybridsal.
Verksamheten pågår dygnet runt och vi tillämpar individuell schemaplanering.

Vi sätter stort värde på samarbete för att god och säker vård ska kunna stå i centrum för ständig utveckling och förbättring och för att arbetsplatsen ska vara attraktiv och hälsobefrämjande för personalen.

Vi ser gärna att Du hör av Dig om du har frågor om verksamheten och vi ser fram emot att boka tid för intervju!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning i operationssjukvård.

Tjänsten är ett treårigt förordnande som biträdande avdelningschef, med tillsvidareanställning i grundprofessionen.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.