Leg. sjuksköterska, Vårdcentral Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstingets vårdcentraler och är belägen på Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9400 listade patienter. Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier.
Vi har allmän- och specialist-läkarmottagning, sköterske- och barnmorskemottagning samt rehab.avdelning.

Arbetet innebär sjukvårdsrådgivning via Tele-Q, egen mottagning, provtagning, hälsofrämjande arbete och övriga arbetsuppgifter som tillhör primärvården.

Kvalifikationer

Du är leg. Sjuksköterska.
Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.