PTP-Psykolog, VC Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Gagnef vårdcentral.

Du skall arbeta enligt nationella riktlinjer med bedömning, behandling, råd och stöd utifrån lätt och måttlig psykisk ohälsa på primärvårdsnivå. Du kommer att ha enskilda besök och bedriva gruppverksamhet. Stora krav ställs på självständigt arbete.

Kvalifikationer

Du är färdig med psykologprogrammet och redo att arbeta som PTP-psykolog. Du är intresserad av att bli en kompetent utredare och behandlare och intresserad av arbeta inom Primärvården. Du har KBT kompetens.

Vi söker Dig som är positiv, flexibel och strukturerad samt har lätt för att samarbeta. Vi ser gärna att du har och är öppen för nya idéer vad gäller behandlingsmodeller och arbetsmetoder utifrån primärvårdspsykologens uppdrag.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.