Medicinsk sekreterare, BB-avdelningen, Kvinnosjukvården

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare.
Du kommer bland annat att arbeta med vårddokumentation, handlägga in- och utgående handlingar, och ge support åt andra yrkeskategorier.

Du har ett nära samarbete med vårdpersonalen på BB, Förlossning och Specialistmödravården.

Vi arbetar i journalsystemen Obstetrix och Take Care.

Kvalifikationer

Du har gått något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Erfarenhet av arbete i Take Care och Obstetrix är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid noggrannhet och servicekänsla. Det är betydelsefullt att du har god samarbetsförmåga, att du självständigt och i grupp kan utföra de arbetsuppgifter som ingår i verksamheten samt att du ser förändringsprocesser som en positiv utmaning.

Vi ser att du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.