Leg Psykolog, Öppenvårdspsyk Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På öppenvårdsmottagningen i Borlänge arbetar ett 50 tal personer med olika professioner, läkare, arbetsterapeuter, socionomer, sjuksköterskor, skötare och sekreterare. Stämningen på mottagningen är bra och vi hjälps åt och stöttar varandra. Vi arbetar i tvärprofessionella team med att tillgodose våra patienters behov av att får en sammansatt utredning, behandling, rehabilitering och stöd för att nå en god hälsa och en bra livssituation. Mottagningen i Borlänge arbetar för innevånarna i Borlänge och Säter som tillsammans har ca 61 000 innevånare. Vi arbetar med patienter som har allvarlig psykisk sjukdom, störning eller funktionshinder.
Samarbete med vårdgrannar, kommuner och andra samhällsaktörer är en viktig del i vårt arbete som ständigt utvecklas. Verksamheten är under utveckling och i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt inom psykiatrin.

Som psykolog på öppenvårdsmottagningen i Borlänge arbetar du främst kliniskt. Du kan till stor del påverka hur du fördelar din arbetstid mellan psykologisk utredning/bedömning och behandling såväl enskilt som i grupp. Vi erbjuder dig goda möjligheter till utveckling genom fortbildning, handledning och utvecklingsprojekt. Vår mottagning är under utveckling och du som medarbetare har möjlighet att påverka hur din arbetssituation kommer att utformas.
Du kommer att ingå i öppenvårdsteam tillsammans med läkare, arbetsterapeut, socionom, sjuksköterskor, skötare och sekreterare. Vi jobbar i vårdlag med olika specialområden psykos, neuropsykiatri och depression/ångest vilket ger dig chansen att antingen arbeta med en bred patientgrupp alternativt inrikta dig efter eget intresse.

Kvalifikationer

Vi söker en leg. psykolog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker en person som tycker om och ser fördelarna med teamarbete. Körkort är önskvärt.
Erfarenhet av eller intresse för DBT samt internetbehandling är meriterande.
Hör gärna av dig så kan vi diskutera hur en anställning kan se ut.

Välkommen med din ansökan

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.