Leg Psykolog till Psykiatriska öppenvården Borlänge 50:2018:538 - Landstinget Dalarna

Leg Psykolog till Psykiatriska öppenvården Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Psykiatriska öppenvården i Borlänge ingår i Basenhet Mellersta och Västerbergslagen och ska erbjuda psykiatrisk specialistvård till innevånarna i Borlänge och Säters kommuner. Vi söker nu legitimerad psykolog.

Det övergripande uppdraget innebär bland annat att ge patienter med allvarlig psykisk sjukdom, störning eller funktionshinder den sammansatta utredning, behandling, rehabilitering och stöd de behöver för att nå en god hälsa och en bra livssituation.

Arbetsuppgifter

Som psykolog inom öppenvårdsmottagningen i Borlänge arbetar du främst kliniskt.
Du kan till stor del fördela din arbetstid mellan psykologiska utredning/bedömning och behandling såväl enskilt som i grupp utifrån eget intresse.

Vi kan erbjuda dig möjlighet till utveckling genom fortbildning, handledning och utvecklingsprojekt beroende på vad du själv har för intresse.

Du kommer att ingå i öppenvårdsteam tillsammans med läkare, arbetsterapeut, socionom, sjuksköterskor, skötare och sekreterare.
Vi jobbar i vårdlag vilket ger dig chansen att antingen arbeta med en bred patientgrupp alternativt inrikta dig efter eget intresse.

Bemanningen består av flera olika yrkesgrupper och arbetar tvärprofessionellt runt våra patienter. Samarbete med övriga verksamheter, vårdgrannar, kommuner och andra samhällsaktörer är en viktig del i vårt arbete som ständigt utvecklas.
Inom verksamheten och psykiatrin i länet finns ett flertal pågående utvecklingsprojekt samt en lönesatsning för psykologer inom vår division.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerad psykolog.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi söker personer som tycker om och ser fördelar med teamarbete.

Körkort är önskvärt.

Hör gärna av dig för mer information.

Intervjuer kommer ske fortlöpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.