Leg psykolog alt PTP psykolog, Vuxenpsykiatriska mottagningen, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

För dig som önskar ett arbete med stor bredd avseende såväl arbetsuppgifter som möjlighet till kompetensutveckling och samarbete med kollegor kan detta vara ett arbete som passar.
Vuxenpsykiatriska mottagningen i Falun strävar efter att ha ett helhetsperspektiv och se människan utifrån både medicinska, psykologiska och sociala infallsvinklar. Därför har vi även en bredd i personalgruppen med många olika yrkeskategorier representerade, däribland ett tiotal psykologer.
Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar såväl individuellt som i grupp samt psykoedukativa insatser till både patienter och anhöriga. Vi strävar ständigt att utveckla vår verksamhet och det är självklart att alltid ha patientens behov och delaktighet i fokus.

Som psykolog på mottagningen gör du bedömningar avseende funktionsnivå, problematik och diagnostik. Du kommer även att genomföra neuropsykologiska utredningar samt bedriver psykologisk behandling. Psykologen förväntas också också vara aktiv i pågående organisatoriska utvecklingsarbeten, vara konsult till övrig personal, samt håla i grupper och utbildningar för patienter och anhöriga.
Möjligheter att lägga upp tjänsten utifrån fallenhet och intresse för specifika intressen finns. Regelbunden handledning tillhandahålls.
För dig som söker en PTP placering finns ett övergripande PTP program i Dalarna med en PTP studierektor och månatliga studiedagar för PTP psykologer. Detta ger dig möjlighet att träffa andra PTP psykologer samtidigt som du får utbildning och inblick i olika verksamheter.

Kvalifikationer

Du är leg psykolog alternativt psykologexamen.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du behöver ha god förmåga att fungera självständigt, såväl som att arbeta i team med andra yrkeskategorier.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.