Distriktsläkare Geriatriker, Vårdcentral Vansbro

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Vansbro är en av Landstinget Dalarnas egna vårdcentraler och är belägen i Västerdalarna. Närmaste sjukhus är Mora lasarett. Vi har tillgång till egen röntgen och ett eget lab.

Vårdcentral Vansbro söker två specialister i allmänmedicin eller geriatrik och en ST-läkare som vill vara med att fortsätta att utveckla vårdcentralen på ett positivt sätt!
Vårdcentral Vansbro har 6600 listade patienter. Vi har ett brett allmänmedicinskt uppdrag med tydlig glesbygdsinriktning. För den som är intresserad av en ST-tjänst finns möjlighet att profilerar sig inom området.

Totalt arbetar ca 30 personer inom olika yrkeskategorier. Vi lägger mycket vikt på teamarbete!

I Vansbro kan du vara med och påverka din arbetsdag och det finns möjlighet till individuella lösningar av arbetets uppläggning.

Kvalifikationer

Du kan vara specialist inom allmänmedicin och jobba med oss på vårdcentralen eller geriatriker och ansvara för våra listade patienter som bor i kommunens särskilda boenden/korttids och hemsjukvård samt ha en egen äldremottagning på vårdcentralen.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.