Barnmorska till Vårdcentral Rättvik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Rättvik söker barnmorska till barnmorskemottagning/mödrahälsovården och ungdomsmottagningen i Rättvik.

I ditt uppdrag som barnmorska på barnmorskemottagning ingår sedvanliga arbetsuppgifter som graviditetskontroller, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk hälsa, STI.
På ungdomsmottagningen kommer du att ha mottagningsarbete både med planerade besök och med drop-in.
Båda uppdragen innefattar både individuella kontakter men också utåtriktad verksamhet som föräldrautbildning och studiebesök från skolor m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. barnmorska med förskrivningsrätt. Det är meriterande om du har arbetserfarenhet från barnmorskemottagning och ungdomsmottagningsverksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga då vi arbetar i team.
Vi vill att du som person är trygg, stabil och flexibel. Det är också viktigt att du har ett gediget intresse för arbete med människor.

Urval sker fortlöpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.