Arbetsterapeut (vik), Arbetsterapienheten Mora lasarett 50:2018:312 - Landstinget Dalarna

Arbetsterapeut (vik), Arbetsterapienheten Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vid Arbetsterapienheten på Mora lasarett arbetar 14 arbetsterapeuter.
Vi bedriver arbetsterapeutisk rehabilitering inom specialiserad sluten- och öppenvård mot olika kompetensområden bl.a. ortopedi, medicin inkl. stroke och kirurgi.

Vi tillhandahåller även insatser i hemmet för patienter inom den specialiserade palliativa vården. Vår förhoppning är att under 2018 starta specialiserad hemrehabilitering.
Närheten till kollegialt stöd från såväl den egna professionen som andra professioner ser vi som vår styrka.

Arbetsuppgifterna består av utredning av aktivitets- och funktionsförmåga, råd och stöd kring vardagliga aktiviteter, hjälpmedelsförskrivning. Samordning med övriga aktörer i vårdkedjan är en viktig del i arbetet. Arbetet kan innebära resor.

Vikariat t o m 2019-08-31.

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade arbetsterapeuter, gärna med formell kunskap eller erfarenhet från arbete inom specialiserad vård.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och referenser.
För att vara framgångsrik i arbetet krävs god förmåga till samarbete och kommunikation, gott bemötande och förmåga att hantera varierad arbetsbelastning. Körkort B krävs.

Alla nya medarbetare får introduktion enligt introduktionsprogram samt en fadder som stöd i det dagliga arbetet. Vi erbjuder dig arbete i ett av Sveriges mest besökta län - rikt på aktiviteter, kultur, traditioner och skön natur.

Intervjuer sker löpande under annonserings tiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.