Distriktssköterska, Vårdcentral Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Mora söker distriktssköterska till mottagningsenheten.
Som distriktssköterska har du sedvanligt mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Välkommen med din ansökan!
Din ansökan ska innehålla CV och en liten presentation av Dig själv.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen distriktssköterska.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, likaså vidareutbildning inom diabetes och astma.

Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Du behöver kunna arbeta självständigt och i team, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel och initiativtagande. Som distriktssköterska formar du ditt angreppssätt, fattar välgrundade beslut och leder processer vidare i kontakten med patienter. Samordning mellan vårdgrupper och vårdenheter ingår, både internt och externt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.