Fysioterapeut/Sjukgymnast leg tv VC Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Säter är en av Landstinget Dalarnas vårdcentraler och är belägen på natursköna Skönviksområdet i Säter. Vi har ca 9300 listade patienter.

Hos oss arbetar cirka 40 personer inom olika yrkeskategorier, varav 5 är fysioterapeuter/sjukgymnaster. Vi har optimala lokaler med stor välutrustad träningshall.

Förutom vår rehabavdelning har vi allmän- och specialist-läkarmottagning, samtalsmottagning, sjuksköterske- och barnmorskemottagning.

Arbetsuppgifter:
Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast består till största delen av bedömning och behandling individuellt av personer med, i första hand, besvär från rörelseapparaten. Vi har även gruppverksamhet. En del av arbetet bedrivs i smärtteam. Handledning av student kan förekomma.

Kvalifikationer

Leg fysioterapeut/sjukgymnast.
Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha en god förmåga att samarbeta och arbeta självständigt. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift. Intresse och kunskap i arbete inom beteendemedicin och fysisk aktivitet är något vi värdesätter.
Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.