Anestesisjuksköterska till dagkirurgiavdelningen Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är anestesisjuksköterska och är intresserad av att vara med och utveckla Dagkirurgin på vår klinik.

Avdelningen har ett nära samarbete med centraloperation.
På avdelningens finns fem operationssalar. Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, och här blir Du en del av vårt teamarbete bestående av anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor.
Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi, arbeta för en god och säker vård.

Den verksamhet som bedrivs är dagkirurgiska ingrepp inom, kirurgi, gynekologi samt ortopedi. Vi har i viss mån även ett samarbete med barndagvården.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av att söva patienter. Vi har en preop.del samt en uppvakningsavdelning där Du som anestesisjuksköterska ingår i bemanningen.

Är Du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Erfarenhet från anestestesiarbete är meriterande.

Du ska vara flexibel och noggrann i Ditt arbetssätt.
Lagarbete och samarbete är en självklarhet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.