Psykolog, Allmänpsykiatriska kliniken Falun och Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken Falun & Säter har ett länsuppdrag inom vuxenpsykiatrin. Kliniken består av en akutmottagning (öppen dygnet runt), fem allmänpsykiatriska vårdavdelningar samt en LARO-mottagning. Inom kliniken finns ett gemensamt behandlingsteam med psykologer, kuratorer och arbetsterapeut.

Allmänpsykiatriska kliniken söker nu, en leg. psykolog.
Tjänsten som är ett grav.vik är placerad på behandlingsteamet i Säter. Tjänsten innebär dagtid vardagar. Vid vårdtyngd, semestrar och annan ledighet kan tjänstgöring i Falun förekomma då kliniken är uppdelad på två orter.

Patientgruppen är bred och har vårdbehov som innefattar såväl sociala, medicinska och psykologiska insatser. Psykologen ingår i det tvärprofessionella teamet runt patienten. I denna vård kommer psykologen fylla en viktig funktion att kartlägga problematiken och dess vidmakthållande och föreslå och genomföra riktade interventioner.
Vissa uppdrag kan vara av mer konsultativ karaktär, där psykologen kan handleda andra yrkesgrupper i behandlingsarbete, utbilda inom olika psykologiska kunskapsområden eller ansvara för avgränsade utrednings- och uppföljningsuppdrag t ex neuropsykologi och allmänpsykiatrisk diagnostik.
Din kompetens är viktig för utveckling av verksamheten.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer

Vi söker Dig som vill fördjupa dig inom akutpsykiatri. Du är intresserad av metodutveckling, har bra förmåga att arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Det finns tillgång till kvalificerad handledning.
Du ska ha psykolog legitimation.

Körkort är önskvärt.

Anställning sker om erforderliga beslut fattas.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.