Sjuksköterska till Dialysmottagning/Medicinsk dagvård, Avesta lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär rotation på Dialysmottagningen och Medicinsk dagvård.

Dialysverksamheten i Avesta handhar endast bloddialyspatienter. För arbete inom dialys bör du vara intresserad av både teknik och patientomvårdnad. I dialysverksamheten samarbetar både undersköterskor och sjuksköterskor kring patienter.

Arbete som sjuksköterska på Medicinsk dagvård är ett självständigt arbete och innebär utförande av venesectio, blodtransfusioner, olika- infusions- och injektionsbehandlingar, både inom klinikens egna områden samt i samarbete med specialistmottagningar i Falun.

Kvalifikationer

Dialyserfarenhet meriteras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.