Medicinsk sekreterare Kardiologiska kliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Kardiologiska kliniken söker nu en medicinsk sekreterare.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss har du en viktig servicefunktion för både patienter och personal.

Det dagliga administrativa arbetet innefattar bland annat medicinsk dokumentation, telefon, posthantering, diarieföring och registrering i datasystem.

Du förväntas även vara stöd för övrig personal gällande datafrågor och administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Arbetet kräver en vilja att vara behjälplig och serviceinriktad.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, flexibilitet samt ditt sätt att bemöta andra människor.
Du ska vara noggrann och professionell i tal och skrift.

Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.