Sjuksköterska tv Barn och ungdomsmedicin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Barn och ungdomskliniken är en länsklinik. I Falun finns en väl utbyggd slutenvård, dagvård samt mottagning där pediatrikens olika subspecialiteter finns representerade.
Vi söker dig sjuksköterska som är nyfiken på att arbeta i nya lokaler med ett gäng sjuksköterskor som brinner för att tillgodose barnens behov. På mottagningen arbetar idag 13 sjuksköterskor.
Du kommer bland annat att arbeta med provtagning, telefonrådgivning, spirometri, pricktest, rådgivning till andra vårdinrättningar som vårdar barn, tidbokning till läkare och sjuksköterska. Arbetstidsmått är 40 timmar/veckan. I tjänsten ingår att arbeta var femte helg (dock inte storhelger) på någon av våra slutenvårdsavdelningar. Är det längesen du arbetade inom slutenvården kan en individanpassad inskolning ges för detta separat.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska. Vidarutbildad inom hälso och sjukvård för barn är meriterande. Meriterande också att tidigare ha arbetat med barnsjukvård.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.