Sjuksköterska Kardiologiska kliniken Avd 27 rotation akutvårdsavdelningen

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på Kardiologiska kliniken Avd 27 som är en specialistklinik för hjärtsjukdomar och vi fyller en länsfunktion för omhändertagandet av komplicerade fall med hjärtsjukdom, en del av tjänsten kommer att roteras emot akutvårdsavdelningen.

Avdelning 27 har 36 vårdplatser och akutvårdsavdelningen 6 vårdplatser.

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska med humor och god kommunikativ förmåga med intresse för kardiologi.
Examen från hälso-och sjuvårdsprogrammet.
Meriterande är tidigare erfarenhet inom akutsjukvård/hjärtsjukvård. Mycket vikt läggs på personlighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.