Distriktsläkare till VC Smedjebacken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen att söka till VC Smedjebacken !
Vill Du vara med att utveckla vår verksamhet ?
Vi söker medarbetare till vår ordinarie distriktsläkare. Vi vill gärna att du handleder AT och ST läkare. Arbetet innehåller sedvanlig mottagning, distriktsläkarmottagning , ronder på SÄBO/hemsjukvård. Resor kan förekomma i tjänsten. Mödrahälsovård och ungdomsmottagning finns i Smedjebacken.
Vi arbetar i team med specialistsjuksköterskor inom Diabetes, Blodtryck och Astma/KOL.
Smedjebacken är en lagom stor VC som har ca 7150 listade patienter och alla värnar om att ge befolkningen en god vård.

Kvalifikationer

Du ska vara legitimerad läkare gärna med specialist i allmänmedicin, geriatrik eller annan specialitet.
Kom gärna på ett besök för att träffa teamet.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.