ST-läkare till kirurgkliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kirurgkliniken är lokaliserad i nya moderna lokaler och består av två mottagningar och tre vårdavdelningar med totalt 74 vårdplatser.

Vi utövar specialistsjukvård i en ständig utveckling och håller en hög vårdkvalitet. Vi är totalt ca 290 medarbetare där läkarna är fördelade inom akutkirurgi, nedre gastro, övre gastro, plastik, endokrin, urologi och kärl.

Vi söker en ST-läkare.

Arbete inom elektiv och akut kirurgi och akutmottagning i Falun samt elektiv kirurgi kan komma att bedrivas i Mora.

Kvalifikationer

Du är legitimerad läkare. Genomförd AT-tjänstgöring på Falu lasarett är en merit.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.