SJUKTRANSPORTÖR, Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Inom sjuktransportverksamheten samtliga förekommande arbetsuppgifter, vilket innebär att utföra liggande sjuktransporter mellan vårdinrättningar, mellan bostad och vårdinrättningar och mellan vårdinrättningar och bostad.
Man har också ett nära samarbete med ambulanssjukvården, och kan komma att samverka vid ett flertal uppdrag.

Vi arbetar med flexibel schemaläggning. 1 dagbil och 1 dygnsbil
Ambulans- och sjuktranportpersonal har ett gemensamt ansvar att utföra stationssysslor mellan transportuppdrag.

Kvalifikationer

Krav: Undersköterskeutbildning, alt Ambulanssjukvårdarutbildning.
Körkortsbehörighet lägst klass B. Körkortsinnehav i minst 2 år.

Meriterande är: Vara godkänd enligt Ambulanssjukvården i Dalarnas riktlinjer för sjuktransport gällande anställningstester och introduktionsutbildning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.