Sem vik Sjuksköterskor Med kliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet.
Kliniken är en allmän internmedicinsk klinik med specialistområden främst inom kardiologi, stroke, gastroenterologi, diabetologi, hematologi, njursjukdomar samt geriatrik och rehabilitering.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar v 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Vi arbetar tillsammans för ett hälsosammare Dalarna - vill du vara med?

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.

Välkommen att höra av dig till någon av nedanstående:
Kontaktpersoner:
Eva Törnkvist avdchef avd 50 (gastroenerologi, njursjudom, lungsjukdom), 0250-493 568
Britt-Marie Kans avdchef avd 61 (diabetologi, hematologi) 0250-493012
Mikko Talala avdchef avd 62 (kardiologi) 0250-493 015
Lina Gran, avdchef avd 72 (stroke och ger-rehab), 0250-493 273
Åsa Nordin, avdchef dialysmottagning, 0250-493 051
Karin Hult, medicinmottagning, 0250-493 101

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.