Sjuksköterska tv Kirurgkliniken Avd 14 och Avd 11, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till Kirurgen!
Vår verksamhet är lokaliserad i nya moderna lokaler och består av tre avdelningar och två mottagningar ,med totalt 74 vårdplatser.
Vi utövar specialistvård i en ständig utveckling och håller en hög vårdkvalitet.
Vi är indelade i sex olika team övre-och nedre gastro, bröst-endokrin, plastik och urologi. Därutöver vårdas även akuta sjukdoms och olycksfall.
Totalt är vi ca: 290 medarbetare.
Just nu behöver vi flera sjuksköterskor till avdelning 11 och avdelning14.

Vi är intresserade av dig med erfarenhet men även av dig med inte så lång erfarenhet, men tycker om nattarbete.
Vårt natt-team, både sjuksköterskor och undersköterskor har en mycket lång erfarenhet och kompetens.
Vi erbjuder ett arbete i en utvecklande och utmanande verksamhet där du som ny medarbetare får en individuellt anpassad introduktion med återkommande utbildningsinsatser med tillgång till egen mentor. Vi erbjuder basår till all nyanställd personal.

Olika utvecklingsprojekt - vi deltar till exempel under hösten 2017 i ett 2 årigt projekt med vårdnära service (VNS). Det innebär att vi förstärker teamen med utbildad servicepersonal som ansvarar för arbetsuppgifter som inte handlar om vård och omsorg som transporter, förråd, rengöra och bädda sängar, kost och köksservice mm. Detta ger mer tid till patientarbetet för våra undersköterskor och sjuksköterskor.

Vi tillämpar individuell schemaplanering.
Utöver det nationella avtalet för OB-ersättningar får du 24/7-tillägg för natt-och helgarbete.
Hör gärna av dig för mer information eller ett besök i vår verksamhet.

VÄLKOMMEN med din ansökan!

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska.
Erfarenhet är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.