Vik. undersköterska avd 62, Medicinkliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker en vikarierande undersköterska till avdelning 62 på Mora Lasarett. Avdelning 62 är en internmedicinsk avdelning med inriktning mot kardiologi. Det är en akutvårdsavdelning med 16 vårdplatser där vi arbetar i vårdpar. På avdelningen har vi en bröstsmärtenhet som tar hand om polikliniska elkonverteringar, utför ergometrier och ansvarar för de patienter som läggs in med låg misstanke om akut kranskärlssjukdom. På avdelningen har vi även en poliklinisk hjärtsviktsmottagning.

Arbetet på en akutavdelning förutsätter att du är flexibel, stresstålig och har en förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Som undersköterska arbetar du nära patienten och ett professionellt och respektfullt bemötande är ett krav.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är positiv, samarbetsvillig och engagerad. Du bör också vara intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete.

Relevant Vård och omsorgsutbildning, gärna innehållande fördjupningskurserna Akutsjukvård och Medicin 2.
Erfarenhet är merit men ej ett måste.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Datorvana är meriterande då undersköterskan till stor del ansvarar för beställningar av förrådsmaterial, tvätt och livsmedel. Meriterande är också färdigheter såsom blodtryck- och venprovstagning.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.